reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie,
test wyszedl mi pozytywnie,wizyte mam na za dwa tyg.,ale teraz dopadlo mnie chyba zapalenie pecherza.\czuje pieczenie i dziwny bol w dole tak po srodku brzycha.\nie wiecie czy moge wziac furagin i czy to zapalenie moze byc zwiazane z ciaza?

reklama
Witam i serdecznie gratuluje wszystkim Grudniowym mamom 2008. Zycze wszystkiego naj naj i przede wszystkim zdrowka i duzo spokoju i zeby Wasze maluszki rosny zdrowo na pocieche swoich mam.

Ps. Ja jestem grudniowa mama 2007 i mam cudownego synka ktory urodzil sie 19 XII 2007. Jak macie jakies pytania czy watpliwosci to napewno wszystkie mamy z grudnia 2007 beda Wam sluzyly pomoca.

Pozdrawiam serdecznie.

I ja witam przyszłe Grudniowe Mamusie :tak: i składam Wielkie Gratulacje i życzę żeby Wam te 9 miesięcy minęło lekko jak tylko to możliwe :tak:.

Betiinka - ja miałam takie same objawy, tyle że nie wiedziałam że jestem w ciazy i leczyłam antbiotykiem :dry: na szczęście nie zaszkodził. No a potem się okazało że to pierwsze objawy ciązy :tak:

Podpisuje się Mama Grudniowa 2007 ;-)

chyba za szybko się dopisałam... robiłam dzisiaj rano test i wyszedł negatywnie..
dziwne, bo lekarz dwa dni temu na usg widział "prawdopodobną" ciążę, ja też widziałam! endo - 16 i czarna plamka, tylko tyle, albo aż tyle:tak:

ale jak lekarz nie miał 100% pewności a test nie wyszedł to już sama nie wiem.. chyba zaczekam jeszcze parę dni

Czesc mamusie:)
Wiesz anthea dwa dni gdy spoznił mi sie okres zrobiłam test i wyszedł negatywnie ale jak zrobiłam piatego dnia wyszedł pozytywnie, moze u Ciebie tez tak bedzie?
Mamusie grudniowe hihi chciała bym jak Wy juz trzymac swoja fasolke:)Kurcze dobrze ,ze jestescie bo nie wiem jak inne mamusie grudniowe 2008 ale ja wszystkiego dopiero sie ucze i ciagle mam jakies pytanka i wadpliwosci:(

Ja chyba w sumie tez za wczesnie,sama nie wiem.Jeden test wyszedl pozytywnie,drugi juz negatywnie.Ale @nadal nie ma,brzuch zrobil sie twardy tak na dole ( czy to normalne?),biusty ogromne i bola glownie od strony pach..Wczoraj mialam zgage i nagle polubilam mleko i banany.no temp.36.9-37.A nie wiecie jaka jest podstawowa temperatura tzn.mierzona pod pacha?

Dziewczyny tymi testami narazie się nie sugerujcie ;) Często tak jest że testy "nie wykrywają" wczesnej ciąży ;)
U mnie narazie jest wszystko bezobjawowo zupełnie jak w pierwszej ciąży, no może poza tym, że wczoraj zjadłam obiad dwa razy a wszystko zagryzłam lodami waniliowymi ;-)
Hmm mój Oliś raczej nie jest zachwycony faktem, że na 1 urodzinki będzie miał rodzeństwo, jak Go dzisiaj o tym poinformowałam to mnie Łobuz dużą, śmierdzącą kupką potraktował ;-)

i ja jestem mamusią grudniową 2000, i 2007 i gratuluje wszystkim grudniowym 2008 mamusiom:-)tak jak pisały dziewczyny słuzymy wam pomoca

kacha a ja bede cię tu podglądać i mocno wam kibicuje:tak:;-)

No raczej pozostanie mi tylko obserwacja tego watka.Temperatura 36.9 nadal,ale pojawilo sie jakies brazowe plamienie,takze pewnie poczatek @ grrr

reklama
Do góry