pyciolek87
Mama Alexa:*
ha ha ha a ja mam winde:-)Ja w mojej obszernej klatce schodowej bym sie nie zmiescila nisosac wszystko razem![]()
no ale jak by trzeba bylo tez bym musiala sobie poradzic....
dzielne mamuski...milego dnia:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ha ha ha a ja mam winde:-)Ja w mojej obszernej klatce schodowej bym sie nie zmiescila nisosac wszystko razem![]()
dzielne mamuski...milego dnia:-)
.
.
, ale mu sie podobało. Zrobiłam to przed kąpielą, wytarłam mu farbe potem chusteczką nawilzającą i zaraz do wanienki. :-)
Madzienko chcialam podziekowac za pomysl znoszenia wozka z 3 pietraTeraz spokojnie moge w tygodniu na spacerek wychodzic z Filipkiem i juz nie jestem wiezniem we wlasnym mieszkaniu
dzieki jeszcze raz
A tak wogule to dzien dobry:-):-)

Hej
Madzienka pomalowałam małemu pędzelkiem stopkę i rączkę farbą plakatową, ale mu sie podobało. Zrobiłam to przed kąpielą, wytarłam mu farbe potem chusteczką nawilzającą i zaraz do wanienki. :-)

. Dowiedziałam się, że powinnam jeść zgodnie z grupą krwi:-(, ale kiedy poczytałam co mi wolno(soja, botwinka, itp) a czego nie wolno( ziemniaki, wieprzowinka, mleko,lody, :-(piwo i banany) to zwątpiłam. Mam tylko nadzieję, że po moim planie rozrodowym;-) uda mi się wrócić do mojej wagi ulubionej czyli 52kg/158cm. Czyli za jakieś dwa lata przestanę jeść śniadania :-) tylko kawa i zamiast kolacji piwko:-), a obiadek dowolny:-). Tak żyłam przez dziesięć lat przed poznaniem mojego męża
teraz ważę 61kg z czego 3kg zostalo mi po ciąży;-).
, łobuziak jeden.

, więc komentarze też są niezłe
, ale oczywiście zapraszam do głosowania:-).