Agacia82
Mami :)
hehe, ale chyba kupowałysmy u tego samego sprzedajacego, bo tez macie tą grzechotkę co dawał w gratisie tak?Aaaaaaaaaaaaa czajnik ze mnie, chyba wiekszośc z nas ma takie
Myslalam że piszesz o tym dzialkowym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe, ale chyba kupowałysmy u tego samego sprzedajacego, bo tez macie tą grzechotkę co dawał w gratisie tak?Aaaaaaaaaaaaa czajnik ze mnie, chyba wiekszośc z nas ma takie
Myslalam że piszesz o tym dzialkowym![]()
hehe, ale chyba kupowałysmy u tego samego sprzedajacego, bo tez macie tą grzechotkę co dawał w gratisie tak?

A mój mąż poszedł na rower![]()

Boze ja zaraz zwariuje, czy mozna się tak podniecac meczem![]()

....dobrze że Jula spi bo pewie byłby okrzyk radości w domu

heheh nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlomoj do tego wszystkiego niedosyc ze mala uspil to jeszcze kuchnie posprzatal po naszym gofrowym tornado ;-)
niech mecze czesciej leca w tv

I mójszkoda że nie mieszkamy w jednym mieście poszłybysmy sobie na piwko a faceciki niech siedza przed tv i pilnuja dzieciaczkow
![]()

sluchajcie...moj maz gada do telewizora![]()

A mój mąż poszedł na rower![]()

przynajniej czynnie wypoczywa a nie biernie jak to nasi mezowie

hehe, ale chyba kupowałysmy u tego samego sprzedajacego, bo tez macie tą grzechotkę co dawał w gratisie tak?
Goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll![]()

I ciągle nie wiem, co zrobić. Przez to myślenie, to mi głowa pęka, nie śpię w nocy i schudłam 2 kg w ciągu 3 dni 

Kaja, nie dziwie sie że masz sentyment do Kołobrzegu, skoro tam sie poznaliscie.
Ja akurat mieszkam 25 km od Kołobrzegu i powiem szczerze, ze nie przepadam za tym miastem, wole mniejsze miejscowosci nadmorskie.
heheh nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszloniech mecze czesciej leca w tv
oj dzialo by sie dzialo
moj juz tylko jednym okiem patrzy ciekawe czy wytrzyma do konca padl jak filip
hehhe wyłamał sięprzynajniej czynnie wypoczywa a nie biernie jak to nasi mezowie
a jaka grzechotke????
no nie i madzience sie udzielilo![]()

aaaaaaaaaaaa o kurczaka chodziA tam udzielił się, przekazałam wam co sie u mnie dzieje![]()
Grzechotka taki ptaszek...w galeri fotka jak Julcia go je, Filipek na pewno tez ma![]()

tak tak mamy i jemy z zapalem