reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
moj do tego wszystkiego niedosyc ze mala uspil to jeszcze kuchnie posprzatal po naszym gofrowym tornado ;-)
heheh nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-D niech mecze czesciej leca w tv:-D:-D
I mój:-D:-D:-Dszkoda że nie mieszkamy w jednym mieście poszłybysmy sobie na piwko a faceciki niech siedza przed tv i pilnuja dzieciaczkow:-D:-D:-D

:happy:

oj dzialo by sie dzialo:-D:-D:-D:-D

sluchajcie...moj maz gada do telewizora:baffled::-D:-D:-D

moj juz tylko jednym okiem patrzy ciekawe czy wytrzyma do konca padl jak filip:-p:-p:-p:-p
A mój mąż poszedł na rower:-D

hehhe wyłamał się:laugh2::laugh2::laugh2: przynajniej czynnie wypoczywa a nie biernie jak to nasi mezowie:sorry::sorry:

hehe, ale chyba kupowałysmy u tego samego sprzedajacego, bo tez macie tą grzechotkę co dawał w gratisie tak?

a jaka grzechotke????

Goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no nie i madzience sie udzielilo:eek::eek::laugh2:

Cześć dziewuszki.
Litości nie macie, żeby tyyyyyle naskrobać. A ja ostatnio taka roztrzepana i robiegana, że nie bardzo mam czas wszystko przeczytać.
Przed nami podjęcie bardzo, bardzo ważnej życiowej decyzji dot. moich spraw zawodowych i naszych finansów. I co wieczór dyskutujemy do późna, zeby rano wstać z kolejnymi wątpliwościami :eek: I ciągle nie wiem, co zrobić. Przez to myślenie, to mi głowa pęka, nie śpię w nocy i schudłam 2 kg w ciągu 3 dni :szok:

sawka - myślałam właśnie wczoraj o Tobie, że Cię tu dawno nie było :-) Nie dziwię się, że się wkurzyłaś na szefową, tym bardziej, że to rodzina, to powinna zrozumieć.

Agacia - nie przejmuj się, bo moja Hania czasem potrafi przespać od 21.00 do 5.00, a czasem się budzi na jedzonko co półtorej godziny :sorry:

Kaja, nie dziwie sie że masz sentyment do Kołobrzegu, skoro tam sie poznaliscie.
Ja akurat mieszkam 25 km od Kołobrzegu i powiem szczerze, ze nie przepadam za tym miastem, wole mniejsze miejscowosci nadmorskie.

My też z mężowym w Kołobrzegu się zaznajomiliśmy bliżej...

heheh nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-D niech mecze czesciej leca w tv:-D:-D

oj dzialo by sie dzialo:-D:-D:-D:-D

moj juz tylko jednym okiem patrzy ciekawe czy wytrzyma do konca padl jak filip:-p:-p:-p:-p

hehhe wyłamał się:laugh2::laugh2::laugh2: przynajniej czynnie wypoczywa a nie biernie jak to nasi mezowie:sorry::sorry:

a jaka grzechotke????

no nie i madzience sie udzielilo:eek::eek::laugh2:

A tam udzielił się, przekazałam wam co sie u mnie dzieje:-D:-D:-D:-D

Grzechotka taki ptaszek...w galeri fotka jak Julcia go je, Filipek na pewno tez ma:laugh2::laugh2::laugh2:

Pytia trzymamy kciuki żebyście podjeli dobrą decyzję:tak::tak::tak::tak:

Ja zmykam, ide posprzatam w kuchni i lulu....

Jula zjadla 150ml kaszy smaczny sen...zobaczymy ile pośpi:tak::tak::tak:

DOBRANOC!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry