• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja chyba jestem uzalezniona,polazla i juz przylazla spowrotem...
Nie wiem,no wlasnie nie wiem...Ona na dole jest taka balonowa,wiesz,podwojna,nie mialam nigdy takiej,wiec nie wiem czy to jest dla mnie ten balon....
to zawsze będzie ten pierwszy raz:tak::tak::tak:a poza tym figurka świetna, kobitka świetna, której wszystko pasuje:tak::tak::tak:
Na dobry humor:

CZYM MYĆ PLEMNIKI...?

POST NA FORUM:
czy plemniki mozna myc sama woda np z reki?

FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE:
***a poco chcesz myć plemniki,brudne masz czy co??

***trzeba pumeksem o inczej zajdziesz w ciaze!!!

***nie,trzeba polać kwasem

***najlepiej włożyć do zmywarki

***nie, bo tak to ich zabijesz

***zrób im kąpiel z pianą będą zachwycone
dobre:tak::tak::tak::tak:
najlepsze to pumeksem:-)

reklama
ja chyba jestem uzalezniona,polazla i juz przylazla spowrotem...
Nie wiem,no wlasnie nie wiem...Ona na dole jest taka balonowa,wiesz,podwojna,nie mialam nigdy takiej,wiec nie wiem czy to jest dla mnie ten balon....
Kajaczku śliczna jest ta sukienka i nie rozumiem Twoich rozterek:confused:Gdybym ja założyła coś takiego to bym wyglądała jak kupka siana ale jak się ma taką figurę jak Ty to można nosic wszystko bez obaw:tak:

nie wiem czy bedzie widac,mamusia co sadzisz??
NIe jestem Mamusia, ale mi sie podoba :))

Na dobry humor:

CZYM MYĆ PLEMNIKI...?

POST NA FORUM:

FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE:

Hahah:-D:-D:-D:-D

A moje facety wrocily, wystawily basenik na ogrod i nawet pozwolily mi sie z nimi popluskac :-):-):-) :ninja2::ninja2:

No to i ja sie ujawniam sobotnio, hejka

Naprodukowałyście od wczoraj że szok, a to oczywiscie wina naszej polarnicy kochanej;-).

Miałam rano trochę roboty, bo mama szykuje na dzisiaj imieniny taty i robiłam jej 2 sałtki i ciasto, jak już sie uporałam, to polazłam z Małą i chłopakami na długi spacer, ledwo wróciłam, nie mam kondycji.
Zjedliśmy zupę z torebki, a tearz popijam kawkę, którą zaserwowal mi synek,a le zrobił taką siekierę, chyb chce żeby mi pikawa siadła.:szok:

Kanuś, dobrze, że misiek ma szefa który sie za nimi wstawi.

Vilemo, gratulacje dla siorki.
Super ż tym złobkiem, u nas niestety nie ma i to już od dawna, nawet z miejscem w przedszkolu jest problem.

Kaja, sukienka śliczna, tylko ja akurat nie lubie czerwonego kolorku, ale Tobie bedzie w niej slicznie.

Edee, widzę że tu jakiś ranking kolorków Twoich włosków, wiec tez sie wypowiem. W obu wyglądasz super, ale w tym obecnym kolorku, bardziej się odznaczają Twoje cudne oczy.

Kokusia, z planami tak to jest, lepiej nic nie planować. A z tymi plemnikami dobre:-D.

Landryneczko, gratuluję samozaparcia

na dobry humor:

czym myć plemniki...?

post na forum:

forum wspiera, radzi, uczy, wychowuje:

:-d:-d:-d:-d:-d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry