• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć mamuśki. Wpadłam tylko powiedzieć, że dzisiaj moje własne dzieci mnie wykończyły. Padam na pyszczek. Mam chyba kryzys i chyba idę spać...
Buziaki dla wszystkich.

reklama
edee - zapomniałam Ci powiedzieć, że mnie się nowy kolorek baaaardzo podoba!!!:tak:

kaja - sukienka super, będziesz w niej śliczna! Ale bym poszła na jakąś fajną imprezę, na którą można się bardzo pięknie ubrać :-DMam jedną super kieckę i tylko raz ją ubrałam, bo ciągle okazji nie ma :-(

w końcu dotarłam na bb

dzisiaj pół dnia na zakupach a drugie pół w kuchni,koszmar, ale przygotowałąm jedzonko na cały tydzień, zrobiłam gołąbki, bigos, fasoklę po bretońsku i grochówkę, wszystko w słoiki lub zamrożone,
jak już skończyłam to stwierdziłam, że dla mnie karmiącej nie ma nic:baffled:

to tyle i idę poczytać co się działo w sobotę na bb

ja jestem, a jest ktoś jeszcze?

w końcu dotarłam na bb

dzisiaj pół dnia na zakupach a drugie pół w kuchni,koszmar, ale przygotowałąm jedzonko na cały tydzień, zrobiłam gołąbki, bigos, fasoklę po bretońsku i grochówkę, wszystko w słoiki lub zamrożone,
jak już skończyłam to stwierdziłam, że dla mnie karmiącej nie ma nic:baffled:

to tyle i idę poczytać co się działo w sobotę na bb

same smakowitości, ja chyba tez tak muszę zacząć robić, bo ostatnio weny twórczej nie mam i obiady wymyślam na bieżąco, akurat na jutro zostało jeszcze bo więcej dziś zrobiłam, ale potem znów trzeba robić, a że weny wciąż brakuje to zrobie coś na jeden dzień i tak w koło macieju:zawstydzona/y:

a ja po rozmowie z psipsiółą, troszku lepiej na serduchu, a najśmieszniejsze, że w tym czsie kompot z truskawek i jabłek gotowałam, a że ja podzielnośći uwagi nie mam, to zapomniałam o tym kompocie, no i mi się owoce rozgotowały, myślę, musze ratować, no to siteczko w ruch i kompocik super palce lizak, ale owoców szkoda, mimo, że ciapka się zrobiła:-Dno to dawaj jogurt naturalny, troszku cukru i deserek jak sie patrzy:-Dmoże ja i szefowa kuchni jakaś nie jestem, ale czasem pomysły mam genialny, oj pychotka?a jest tam kto w krzaczora czy wszystkie na grilla polazły?:-)

Witam i ja :)

My nocka spokojna....ale malutka chodzi coraz poxniej spac....wczoraj poległa o 22:05 :szok::szok::szok: na butel obudizła sie o 4:30 i dalej kima do 7....no i rodzice wstawac...cycusia nie chce..nie to nie....:sorry2:

Zaraz leckam Was nadrobic kochane.....:tak::tak::tak:buziole z rana:)

Dzień doberek niedzielnie:tak:
Ale u nas wczoraj przesżła burza:szok:Raz jak walnęło gdzieś blisko to sama się przestraszyłam:tak:A dziś od rana piękne słoneczko i gorąc aż się chce życ:-)

reklama
Dzień dobry;-)
u nas nocka w miarę synuś obudził sie na cycanie o 1 , 4, i od 6:40 już nie śpimy:(
Wczoraj lało że hej wieczorem a dziś słonko świeci:-) trzeba na spacerek z dziećmi sie wybrać puki świeci bo ma dzis u nas padać;( jak ja nienawidze deszczu!!!

nie wiem czy będzie widać,mamusia co sadzisz??
śliczna kiecka;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry