Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie ma nadrabiania

.Serwowali takie pysszne drinki z malibu, ze alkoholu nie bylo czuc, a w glowe poszlo i to barzdo, nie wiem jak trafilam do domu, w takim stanie to nawet za panny nie wracalam 

no to zaszalałaś kochanaDziendobry laseczki!!
My tez wczoraj na grilliku bylismy, mamusia sie objadl pysznosci i wstyd sie przyznac ale tez opila bardzo.Serwowali takie pysszne drinki z malibu, ze alkoholu nie bylo czuc, a w glowe poszlo i to barzdo, nie wiem jak trafilam do domu, w takim stanie to nawet za panny nie wracalam
PP Maz musial wykapac malego, polozyc spac i wstawac do niego w nocy, a rano leciec mi po zimnaaaa mineralna.Czuje sie okropnie, leze w luzeczku
P I jest mi wstyd
aaa i 1000000 lat dla dzisiejszych solenizantow

ale od poniedziałku wraca do pracki więc znów częściej będę tutaj zaglądać

Tygrysku, nie zazdroszczę. Nie lubię przeprowadzek...
Dziendobry laseczki!!
My tez wczoraj na grilliku bylismy, mamusia sie objadl pysznosci i wstyd sie przyznac ale tez opila bardzo.Serwowali takie pysszne drinki z malibu, ze alkoholu nie bylo czuc, a w glowe poszlo i to barzdo, nie wiem jak trafilam do domu, w takim stanie to nawet za panny nie wracalam
PP Maz musial wykapac malego, polozyc spac i wstawac do niego w nocy, a rano leciec mi po zimnaaaa mineralna.Czuje sie okropnie, leze w luzeczku
P I jest mi wstyd
aaa i 1000000 lat dla dzisiejszych solenizantow

hejjjjjj co tam pusto?
u nas piękna pogoda więc spacerek zaliczony echhhhhhhh ostatnio mało tutaj zaglądam gdyż mąż miał urlop i jakoś tak byłam zajeta heheheale od poniedziałku wraca do pracki więc znów częściej będę tutaj zaglądać
a w przyszły wekend planujemy przeprowadzkę chyba że się nie wyrobimy to za 2 tygodnie jezu jak mi się nie chceeeeeeeeeeeee![]()
niooooooooo:--
-
-( a mam pytanie gdzie mozna kupic takie wielkie pudła tekturowe do przeprowadzek????????????????????
a z tymi pudłami, tygryska pojęcia nie mam?może poszukaj na allegro, wiem, że worki takie co się spuszcza powietrze, to są, ale to na ubrania, i wtedy mało miejsca zajmują, takie może też się przydadzą?w ikei sa takie pudla duzeniooooooooo:--
-
-( a mam pytanie gdzie mozna kupic takie wielkie pudła tekturowe do przeprowadzek????????????????????