reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie poniedziałkowo:-D

u nas dzien jak co dzień:-D weekend minął szybko i jak zwykle...
dzis znów do pracy, az mi sie nie chciało wstawać... lenia mam...
pogoda miała byc ładna a tu d**a, od tygodnia tak samo, pochmurno i deszczowo:baffled: a szkoda bo mam tyle fajnych ubranek z krótkim rękawkiem dla Nusi i tylko leżą w szafie i czekaja:tak: może lipiec bedzie cieplejszy:confused::tak:
miłego dnia mamuski

najlepsze życzenia dla weekendowych i dzisiejszych solenizantów:tak::tak::tak:

Simenako !!!:-):-)
Nareszcie cos napisalyscie, bo przez weekend to marnie bylo ;-) Piszecie o tych deszczech to Wam troche zazdroszcze, bo u mnie juz tyle dni upaly, ze az meczace i nic sie nie chce. Mam pytanie do lasek z UK, ktore pobieraja tax credity: Rozliczylyscie sie juz z podatku?? Dostalyscie jakies zwroty? Czy na formularzu wypelnialyscie o opieke nad dzieckiem? I czy dostalyscie dofinansowanie? I czy w rubryce Social Benefits wpisauje sie Child benefit?? I wogole kiedy wracacie do pracy i co robicie z dzieciakami?? Mam nadzieje, ze czaicie o co mi chodzi :PP :-p:-p

--Sto lat dla Bartusiaaaaa!!!!!!---

Witam jestem gródnióweczką 2008 przyjmiecie mnie do swego grona?hmm byłam tu kiedyś na gródnióweczkach,ale tak jakoś wyszło że nie wiele pisałam życze wszystkim mamusiom i ich pociechom miłego dzionka

Cześć dziewczyny

Przede wszystkim sto latek dla Bartusia

My dzisiaj lecimy do lekarza. mały od piatku ma stan podgorączkowy i chce sprawdzic co sie dzieje.

Kaja dobrze, że samochodzic będzie szybko robiony.

Mamusia a Ty z tym wielorybem moooooocno przesadziłaś :angry:.

Bliźniaki no to sobie pospałyście :-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry