reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam kochane mamuśki :)

O ile dobrze widzę to ja dzisiaj pierwsza.....no chyba,ze mnie któraś ubiegnie:) hahah:-D

My już dzisiaj lepszy humorek...malutka szaleje od rana...guz wsiąkł..jest tylko leciuteńka góra.....ufff ulżyło :-)

Nocka bardzo dobra....myślałam,ze malutka jakos zareaguje niegatywnie na upały,ale jej to chyba gra tak amo jak mamusi:tak: to dobrze :tak:

No i nie zapominamy o naszych solenizantach:

Wszystkiego najcudowniejszego i najsłodszego dla naszych super przystojniaków 7- misięcznego (prawie dorosłego juz;p) Kacperka i 6- miesięczniaka....kojelnego super przystojniaka Alessandro .....mła....mnustwo buziaczków od Mariczki i Cioteczki:*:*:*:*

reklama
Dzień dobry:tak:
Wszystkiego najcudowniejszego i najsłodszego dla naszych super przystojniaków 7- misięcznego (prawie dorosłego juz;p) Kacperka i 6- miesięczniaka....kojelnego super przystojniaka Alessandro .....mła....mnustwo buziaczków od Mariczki i Cioteczki:*:*:*:*
Kana Ty mnie kiedyś zabijesz ale znowu podpinam się pod Twoje życzonka:tak::tak::tak:Sto latek kochani

U nas wczoraj była straszna burza. Pioruny waliły jeden za drugim. I mimo że się nie boję to tak jakoś dziwnie było byc samą w domu z dziewczynami:dry: A może już się odzwyczaiłam:confused:

My zmykamy na dworek póki jest jakaś ludzka pogoda:tak:

A my bylismy na dluugim spacerku (po sklepach) kupilam sobie spodniei bluzke a malemu jak zwykle mnostwo rzeczy i znow pewnie polowy nie zlaozy tylko wyrosnie, Ja jestem jakas maniaczka kupowania rzeczy dla dzieci:zawstydzona/y:Amo jak wroci z pracy to sie ucieszy obiadu nie ma, na obiad nic nie ma , nie posprzatane, za to z konto znow ubylo....:-D:-D:-D Jeden plus, ze zona ma dobry humor :)
Super że zakupki udane:tak: Ja też jestem maniaczka kupowania ubranek dziecięcych a mój kręci nosem że przeciez drugie dziecko miało wynieśc taniej bo ma ciuchy po pierwszym:-D

Dobrze, że przynajmniej Wy byłyście dzisiaj litościwe i nie nasrkobałyście za wiele. Ja dziś przeżyłam apogeum kryzysu macierzyństwa. W najbardziej krytycznej chwili, Hanka darła sie w wózku, Jasiek beczał, że ona wrzeszczy, a ja beczałam, że wszyscy beczą :szok:
Nie mam pojęcia, co się dzieje, ale Hania jest ostatnio nieznośna. Nie wrzeszczy tylko jak jest na rękach albo na moich kolanach, albo ewentualnie jak ją zabawiam na macie. Zasnąć nie może, nawet chusiania w wózku. Normalnie nie wydolę chyba :angry:
Pytia współczuję. Ja czasem też mam dośc tych moich łobuzic ale najczęściej ładnie się razem bawią:tak:

A i z newsów mała rozwaliła mi telefon...jak????ZAŚLINIŁA GO...hahahha no:)
Kana moja też ma zakusy na mój telefon ale ją oszukuję i daję zepsuty i jak narazie ten fortel działa:tak:

Bartek też się co chwilę przebudza, ale daję mu łyka herbatki i zaraz zasypia, mam tylko nadzieję że tak nie będzie całą noc. W dodatku już jest spocony jak mysz,a ubrany jest tylko w body i przykryte nóżki kocykiem :sorry2:
Moja tej nocy spała w samym pampie i bez żadnych kocy ale trudno się dziwic bo ja też się nie przykrywałam. Taki gorąc był. I to mimo burzy

i
i jeszcze-u nas lało, pioruny strzelały, ciemno było a ja właśnie w ten najgorszy dysc z efektami świetlnymi na niebie wracałam z maleństwem od opiekunki. Do domu od niej mamy 10 km, asfaltówka biegnie między polami i lasami. Kurcze wycieraczki nie dawały rady, synus patrzył na mnie takimi wielkimi przestraszonymi oczami, ja go uspokajałam chociaż w duchu wcale nie byłam taka spokojna, nie dało rady jechać szybciej niż 50/60 na h bo droga zalana kałuzami wielkości strumyczków górskich. Ehhhh dobrze że już po tej przeprawie dzisiejszej
pozdrawiam
Mortibal dobrze że nic wam się nie stało po drodze bo przy obecnych pogodach to wszystko jest możliwe

Poza tym my po wizycie u nas wszystko w porzadeczku Jula waży 7790 i ma 72 cm....tylko te dziąsełka...
Brawo. Duża dziewczynka:tak:

My już dzisiaj lepszy humorek...malutka szaleje od rana...guz wsiąkł..jest tylko leciuteńka góra.....ufff ulżyło :-)
No widzisz. Ty się tak stresowałaś a mała już nawet nie pamięta co jej się zdażyło:tak:

Kokusiu kochana nie zabije obiecuję;))))):-D:-p ja juz tez nie raz sie pod czyimis podpisałam ....wiec ni ma problemu :tak::tak::-)

Nio ja sie tak cieszę,na stresowałam się jak nic,ale najważniejsze,ze malutka zniosła dzielnie :tak:a co do telefonu rozkreciłam go i "sie suszy" hahaha :-p zobaczymy czy wyschnie na tyle,zeby działać :sorry2:

Jejuuuuu jaka ja dziś niewyspanaaaaaaaaaaaaaaa:-(:-( Fifi o 6 już wyspany i zabawy mu się zachciało:baffled::baffled: a dla mnie 6 to srodek nocyyyyyyyyy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: teraz panicz poszedl spac gdyz jednak stwierdzil z sie nie wyspal a mamuska na rzesach pije kaweeeeeeeeeeeeeeee:nerd::nerd::nerd::nerd:

dzien doberek u nas znow piekna pogoda :-D:-D:-D

A mi się jednak nie udało wcześniej wyskoczyc na dworek bo dziecię stwierdziło że jest śpiące i ma gdzieś wychodzenie:baffled:
No więc teraz musze czekac aż księżniczka się obudzi

U nas jest tak, że po kąpieli mój G usypia małego czasem nawet godzinę, a jest tak, że ja go biorę na ręce i do 10 minut mi śpi jak zabity, wtedy on mówi że mam "magiczne ręce":tak::tak::tak:

u nas czasem jak fif dlugo nie chce usnac przy arku to tez ja tylko podchodze klade sie obok nich i zaczynam spiewac "na wojtusia z popielnika" i Fifi moment usypia:eek::eek:
Widzę, że to tylko w naszych rejonach te głupie muszki :no:.

Ja juz uciekam spać. Papa

nio chyba u nas narazie brak takich muszek:eek:

Witajcie

Aleeee jestem niewyspana :-(. Moje dziecko wspało juz o 6:45 :szok:.

Wczoraj wieczorem przeszła u nas taka burza, że szok, a żeby było tego mało w nocy powtórka. Mam nadzieję, że choc dzisiaj mnie oszczędzi. Bo juz od poniedziałku sa te burza a ja sama i się boję. No dobra w nocy Krzysztof jest , ale spi jak kamien.

Sto lat dla Kacperka i Alessandro.

witajcie mamuski
ja dzis strasznie niewyspana, moje dziecię nie moze ostatnio spać, co chwilka sie budzi i domaga sie cycola... wogóle ostatnio nie może normalnie zasnąć, kręci sie wierci, popłakuje... cięzka sprawa...
do pracy trzeba chodzic a po takiej nocce to sił brak i nic sie nie chce...

najlepsze zyczenia dla naszych dzisiejszych solenizantów Kacperka i Allesandra !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry