Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam
u nas gorączka aż miło. Wiem, że lato za oknami
.
Coś chyba w powietrzu bo Iggy już ponad godzinkę śpi, a normalnie mu się to nie zdarza. Miałam w planie spacer, ale teraz to już poczekam, żeby w samo południe z młodym nie biegać...
Mam pytanko do dziewczyn, które mają domki jednorodzinne. Czy opłaca się kupić działkę, jeśli przy jej granicy jest słup energetyczny?
u nas gorączka aż miło. Wiem, że lato za oknami
.Coś chyba w powietrzu bo Iggy już ponad godzinkę śpi, a normalnie mu się to nie zdarza. Miałam w planie spacer, ale teraz to już poczekam, żeby w samo południe z młodym nie biegać...
Mam pytanko do dziewczyn, które mają domki jednorodzinne. Czy opłaca się kupić działkę, jeśli przy jej granicy jest słup energetyczny?

gardełko czyste, normalnie jak pójdę ro mojej przychodni i opierd**ę tego lekarza
Wczoraj przyszedł do mojego dziadka na wizytę domową bo dziadek źle się czuł. Powiedział że dziadkowi za słabo bije serce i przepisał jakieś tabletki. Czytam po wykupieniu ulotkę z tych tabletek a tam jest napisane że one są na menopauzę 

u nas to w ogóle jest porąbane, bo kierowniczka naszej przychodni pozwalniała wszystkich fajnych lekarzy i zatrudnila nowych, co jeden to gorszy