blizniaki2000
Fanka BB :)
No to dawaj Go tu szybko, bo przyjeżdzają goście, to przyda mi sie pomoc w kuchni:-)Mowisz i maszJa nie Landryna-samolub
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to dawaj Go tu szybko, bo przyjeżdzają goście, to przyda mi sie pomoc w kuchni:-)Mowisz i maszJa nie Landryna-samolub
![]()
Zapomniałam, wszystkiego naj, naj dla Twojego Misiaka

;-) i opoznienie mam wielke
...nocka....mały zasnal 20.45 o 00.10 obudzil sie z rykiem nic nie pomagalo,lulkanie,glaskanie,spiewanie,mimo ze zjadl 220 ml kaszki na noc nie chcialam juz mu dawac wiecej....i dalam mu ten proszek na zabki co polecila natalka juz go wczoraj zakupilam....no ale butle i tak wywalczyl bo on nic nie chce pic
....wcial 140 ml i zasnal....bez pobudek pospal do 4.20....(proszek dziala bo normalnie budzil sie co 15 min
)i zas powtorka z rozrywki...tak nie tak nie...o 5.30 dostal mleko ale swirowal do 7.30
zasnal u mamci na rekach bo u taty nie chcial...
i obudzilismy sie o 10....niech juz sie to skonczy...Wszystkiego naj naj najcudowniejszego i najpiekniejszego dla naszej cuudwonej malusio-dużej już Partycji :*:*:* buziaczków tysace kochaniutka nasza iskierko:*
no co prawda to prawda ale spanie ty on kocha tak obliczylam ze w dzien przesypia 4-5 godzin i cala noc od 20 do 9 rano![]()

Nikt mnie tu nie lubi, obraziłam sie

.
, a na dodatek od jakiegos czasu nie ważne o której zaśnie to i tak obudzi się o 6:00 ... bosheeee . Jak był mniejszy to mi się tak nie budził na jedzonko jak teraz. Pierwsza pobudka dzisiaj była o 1:40 , druga o 4:50 no i o 6:00 juz w pełni życia. alez kochana ja Cie lubie ale nadrabiałam kolejne watki...troszke mi sie tego nazbierało przez te babska przebrzydłe![]()

, ja Ciebie też lubieNo o ciężki dzionek przed Toba, ale moze nie będzie tak źleJutro mój GAMO ma wolne, i jedziemy pozałatwiać trochę spraw ze slubem związanych, typu fotograf, ciasta, tort, obrączki i suknia ( moze coś wreszczie mi się spodoba :-(), jeszcze zaproszenia ale z tym to nie mam zielonego pojecia gdzie jechac po nie :-(.
mam nadzieję, że jutro będzie trochę chłodniej, bo się ugotujemy w tym samochodzie ,a juz sobie wyobrazam przeprawę z małym... to marudzenie ... bosheeeee.

Nikt mnie tu nie lubi, obraziłam sie