Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie się zastanawiam, czy kupić 160 czy 180. Duze jest to Wasze? Mieścicie się we trójeczkę? A co do materaca, to gdzie w Łodzi można kupić? I tak orientacyjnie ile Was to kosztowało? O matko!!! Ale Ci pytań zadałam
![]()

tAK TAK SUPER...Yoke to zaprosicie A JA TO CO???????? ładnie....dobra jest...foch ogromniak(((((((((((((((9

o w morde wybacz najdrozsza ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOOOOOOOOOOOOOO i to jeszcze nie ksiądz który ma 20 km do Trójmiasta....i rodzine w Sopocie......ja nie wiem no nie wiem....
![]()
hrhehehheoj TYGRYSIE nazbierało Ci sie...![]()

nie poqiem nie powiem,ze niehahhaha Tygrysica sie chyba schowała
i tak Cię znajdę
![]()

i jak tylko przyjdzie 22 kiedy to Tygrysy idą spac powyłażą z krzaczorów:-
kaja - mój żołąddek odmówił posłuszeństwa na samą myśl o takim zestawie śniadaniowymZapraszam na sniadanko,jak ktoras ma ochote na smazone ziemniaczki z cebula i kielbasa...
Ale ty masz zdrowie kobito 

Slucajcie,jaki czlowiek jest durny...czlowiek czytaj Kaja
Sprzatam od rana,fruwam na mopie tudziez scierce,bo mysle kurcze,jedziemy,a zycie bywa nieprzewidywalne,droga i organizm ludzki tez...jak nie daj Boze cos sie stanie.....I teraz uwaga-To co moja tesciowa powie jak zastanie bajzel
...
![]()

Dziewczyny, a ja ma pytanie z innej beczki..
Napaliłam się na zakup łóżka, takiego duuuuużego, bo my do tej pory śpimy na wersalce. A że wprowadził się nowy lokator, to chyba trzeba powiększyć łożeNa o zwrócić sczczególną uwagę przy wyborze łóżka i materaca??? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź :-)

Do tego puls miałam 130
Nie wiem, co to było
Dobrze, że była moja mama, bo się dziećmi zajęła, a ja się położyłam na godzinkę.odpisalam na PW
lo matko o takiej waznej personie zapomnialam!!!!!!!!!!!!!!!o w morde wybacz najdrozsza ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hrhehehhe
nie schowala tylko pakuje asortyment na nasza podroz![]()

No właśnie się zastanawiam, czy kupić 160 czy 180. Duze jest to Wasze? Mieścicie się we trójeczkę? A co do materaca, to gdzie w Łodzi można kupić? I tak orientacyjnie ile Was to kosztowało? O matko!!! Ale Ci pytań zadałam![]()
![]()
mój mąż nie jest grubasem ale jest spory! Mały sie rozwala jak może !!! także jak tylko będą wolniejsze środki to pierwsze co wywalamy łóżko i kupuje 180x200 bez ram !

wiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly

i co robi

....wiec wszytkie czynnosci na mojej glowie...tyle co wrocilismy ze spacerku,kapiel,pielegnacja,butla,lulu....

) arbuzika wciagam....weszlam na bb i czekam potulnie na mojego meza...;-):-)Ty sie ciesz kobito bo u nas czas ze matka musi zajac sie wszystkim trwa ciagle i od zawszeuffffffff....ogarnelam....raz w tygodniu przychodzi taki czas ze matka musi sie zajac wszystkim....bo...ojciec w pracy....wiec wszytkie czynnosci na mojej glowie...tyle co wrocilismy ze spacerku,kapiel,pielegnacja,butla,lulu....
gary,ogarnac kuchnie,salon,maly pokoj,duzy pokoj,kanciape,kwiaty,butelki na noc,kapiel mamy....no i kolacja....a na kolacje tak lekko( nie to co nasza Kajka...kielbachy i te sparwy...) arbuzika wciagam....weszlam na bb i czekam potulnie na mojego meza...;-):-)