Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wiecie jaka ja jestem sina......MASKARA.... jutro robimy te urodziny misia, to znaczy przyjdzie przyszła niedosżła tesciowa....moj ojceic z marzena i nasza psiapsióla.....i mialam zamówic torta i ...hmmmmmmmmmm ZAPOMNIAŁAM.... potne sie....katastrofa.....

Kajaczku słow mi brak.....ale Cie pogięło babeczko i to niezlehahahah oj co bysmy tutaj bez Ciebie zrobiły
hhahaha
Ja romans tak.....jak ja zakochana w tym moim gamo po uszy jestem.....i zadnego innego pryrodzenia nie akceptuje,bo gdzie ja takie drugie "sprawne" znajdehahahah
i w żadnej ciązy nie jestem.....BOŻE UCHRON póki co.....
Pyciolek Ty sobie grabisz kochana...grabiszhahah żarcik...nie naprawde przestancie juz o tej ciazy, bo naprawde wykrakacie, a ja sobie wtedy w łep strzele ....
Mała juz lulka faktycznie,a na gg to z mamusia mą klikałam,bo ja uchwyciłam w biegu.....ide zaraz kąpi co bede czysta i pachnąca jak to moje "przyrodzenie" wrócihahah

Szczegol,ze same w tych krzaczorach;-)

no jo niemadra ja....Ty kochana,dobra rada,tak nie wychwalaj publicznie tego przyrodzenia,bo jest tu pare takich co wyglodniale
I dlatego one sobie te krzaczory wymyslily,chociaz namiastke dzikiego szalenstwa maja....Szczegol,ze same w tych krzaczorach;-)
![]()

o swoje bede walczyć jak lwicaPyciolku ja anty piekaca jestem.....nieumiejetna......a moze sama upieczesz?![]()
:-(Kup spody tortowe,kremy gotowce,poloz pare owocow z puchy,lub truskawek z targu(jak sa jeszcze ,bo nie wiemPyciolku ja anty piekaca jestem.....nieumiejetna......:-(
)i masz tortaLooo Boze,jak sobie pomysle o tych kaemach jutro w aucie na tylku to normalnie![]()
Kup spody tortowe,kremy gotowce,poloz pare owocow z puchy,lub truskawek z targu(jak sa jeszcze ,bo nie wiem)i masz torta

ja tez z tych ale rzadko piekacych...jedynie co robilam to babke....