reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sto lat dla naszych świętujących dzisiaj maluszków Oliwki i Igorka

My również dziękujemy za życzenia.
Kanusiu gratulujemy pierwszego ząbka

u nas nadal nic nie widać:-(.

My dzisiaj cały dzień w domku bo pogoda fatalna, deszcz i wiatr. Tatuś tylko po zakupy poleciał pieluszkowo- obiadkowe.

reklama
pyciolek, Natalka - pomyślcie, co będzie, jak zaczną na dobre raczkować i chodzić :-D Dobrze, że mam po Jaśku barierki przy schodach, bo pamiętam, że Jasio miał jakieś 9 miesięcy, jak sam wylazł po czworakach na samą górę :szok:
Ale Hania taka do przodu nie jest :-D

Witajcie
Dla dzisiejszych jubilatów wszystkiego najlepszego !

Dla Mariczki gratulacje ząbka.

A ja wczoraj byłam na polowaniu na suknie slubną znowu i nic mi się nie podobało. W piątek upatrzyłąm sobie jedną, ale cena nieziemska, wieć zobaczymy jak to bedzie. Za dwa tygodnie mają przywieź nowe suknie do tego salony, wiec znowu tam pojade.
W piatek załatwilismy sobie obrączki, nie dośc ,że dawaliśmy swoje złoto to jeszcze 700 zł dopłacamy :zawstydzona/y:.

Pomyśl sobie że obrączki to na całe życie, więc na tym akurat niekoniecznie trzeba oszczędzać. A ceny sukien faktycznie makabryczne, zważywszy, że to przeciez tylko na jednej dzień.

Ufffffffffffffff...my po Jaskowych chrzcinach. Było super!!!!!!! I msza, i chrzest i później obiadek. Na szczęście restauracja klimatyzowana wiec nie umarliśmy z duchoty :-D

Lecę bo jeszcze mamy gościa :-)

Wszystkiego naj naj naj dla naszej kolejnej 18-stki :-):tak::tak::tak: Karolinko samych cudownych chwil pełnnych miłości i usmiechu na buźce :-)
Buziaczki od nas:*

Wszystkiego co cudowne dla naszej pierwszej 8 miesięcznej
piekności Oliwki :) ojoj jak ten czasik leci...
I też dla naszego 7 misięczniaka-super przystojniaka Igorka....
mnóstwo buziaczków maluszki nasze:*

I od nas buziaczki:tak::tak::tak::tak:

Nie uwierzycie,bo ja też jeszcze nie mogę :)

MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać :laugh2::sorry:
Ale jestem z niej dumna....moja zdolniacha:*:tak::tak::tak::tak:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:My dalej bez....:eek::eek::eek:

Nie dziękuję, co by nie zapeszać ;-)Ale będę Wam zdawać relacje :-)

Trzymamy kciuki i pisz koniecznie;-)

Pora przywitac sie...my jak wiecie jestesmy na dzialeczce:tak::tak::tak::tak:pogoda oczywiscie nam popisala sie i dzisiaj caly dzien padal deszcz:crazy::crazy::crazy:ale jest nadzieja ze jeszcze bedzie cieplo:-p:-p:-p:-p

Nocka u nas masakryczna...wiec trzymajcie kciuki za dzisiejszą:sorry::sorry::sorry:

Jula nie chce jesc z butelki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...czyżby to ząbkowanie:szok::szok::szok::szok:bo wczoraj zganialam na upal a dzisiaj....:baffled::baffled::baffled:

Zajrzę do Was jutro....buźka slodkich snow

Aj mamuski dziekujemy za gratulacje;*

Ale kurcze mała zaczęła marudzic....teraz już wiem przez co przynajmniej..... na razie wydac tak perfidnie pęknięte dziąsełko i "biały kiełek" .....MALUSI BO MALUSI,ALE JEST.....

Myszko cieszymy sie,ze imprezka udana.... czekamy na zdjęcia:)

Pustki jak nic.....ciekawe co u mamuśki i Kaji....mam nadzieje,ze sie odezwa....
A ja uciekam juz spasku,bo padam na twarz, głowa mni boli,a teraz o drzemce w ciagudnia mogę zapomiec...mała spi 2 razy po 30-40 minut.....superrrrrr....
DOBRANOC;*

Witam i ja w niedzielny wieczór, wreszcie chwile ciszy i spokoju dla mnie a tu nikogo nie ma :((( idziecie już spać wiec ja tak szybciutko życzę wszystkiego najlepszego naszym dzisiejszym solenizantom!!!
Mariczce GRATULUJE pierwszej białej perełki!!!

Myszko super że chrzciny się udały i imprezka:-)

Madzienka trzymam kciuki za Julci dobry sen;-)

a my przez ostatni parę dni szukaliśmy kafelek do łazienki (w związku z tym ze ja z dziećmi lecę do Polski juz w SRODE nie moge w to uwierzyc!!! huraaa) bo Piotrek bedzie je kładł podczas naszej nieobecnosci i nie mogłam zdecydowac sie jakie ale w koncu wybrałam wczoraj kupiliśmy;)
co do tego to od razu napisze faceci nie maja wyobrazni, razem z dziecmi jezdzilismy szukac tych kafelek i mały w koncu sie znudził własnymi zabawkami i P wpadł na super pomysł jego zdaniem dał Benowi gazetke "reklamówke" do zabawy, nie widziałam kiedy Ben urwał sobie kartke wiec P zabrał mu reszte i niczym sie nie przejmujac ogladał ze mna kafelki ja w pewnym momencie sie obracam do dziecka a on bordowy jak burak odruch wymiotny mu sie właczył zybko go z max cosi wyjełam włożyłam palec do buzi i wyjełam kawał gazety zmemłanej o matko ale sie przestraszyłam, mówie Wam, P stweirdził ze panikuje bo papier by i tak wykupkał cholera ale ze by sie po drodze udusił to juz nie pomyslał!!!!

dobra zmykam tez spac KOLOROWYCH SNÓW

Czesc dziewczynki, Mariczko gratulujemy zebolka !!!!!!!!!!!!
Ja wpdalam tylkopowiedziec dobranoc:tak::tak: Nidy nie udalo mi sie byc pierwsza, to moze choc raz bede ostatnia :-D:-D

reklama
Wreszcie na bb dotarłam
jak zwykle nadrabiam po łepkach bo juz sie oczy zamykaja u nas w sumie nic ciekawego stara bieda i obiadek u tesciow;-):tak:

Kanuś ale super, ze zebus sie w koncu pojawił gratulacje dla Mariczki !!!!!:-):-):-)

Dla Solenizantek i Solenizantów dzisiejszych jak zwykle buziolki:tak:

Myszqa czekany na relacje:ninja2:super ze sie wszystko udało:tak:

Agacia faktycznie drogie te obraczki ale pomyśl ze to na całe zycie jak Pytia pisze a bedzie lątwiej przełknac, a suknie moze potem uda Ci sie sprzedac:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry