Mopek
Fanka BB :)
Nic z tegoCzesc dziewczynki, Mariczko gratulujemy zebolka !!!!!!!!!!!!
Ja wpdalam tylkopowiedziec dobranocNidy nie udalo mi sie byc pierwsza, to moze choc raz bede ostatnia
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic z tegoCzesc dziewczynki, Mariczko gratulujemy zebolka !!!!!!!!!!!!
Ja wpdalam tylkopowiedziec dobranocNidy nie udalo mi sie byc pierwsza, to moze choc raz bede ostatnia
![]()

Moooooooooooooooooooooooop do spania !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sie tu czaje, budzik sobie nastawiam, na bezsennosc cierpisz????? To sie chlopem zajmij a nie !!!!!!Nic z tego![]()

I od nas też100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia

Dziękujemy ślicznie......:-)100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia

zmęczona i wkurzonaI od nas też
Mamusia jak tam po weekendzie? A wogóle to dzień dobry poniedziałkowo![]()
, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki
, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie

ojjjjjjj nie złośc się......ale ogólnie pobyt sie udał???? jak malutka zniosła cała wyprawę????zmęczona i wkurzona, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki
, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie
![]()
100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
, wszystkiego naj naj naj, szkraby dajcie popalić swoim rodzicom tyle ile będziecie mogły 

, ale bez przesady of cors ;-)