mamusia2008
mamusia Karolinki
no tak zyc nie umierac, nic nie bedziemy robic tylko nad morz jezdzicOj to przynajmniej będziecie mieli powód żeby po powrocie z Ukrainy jeszcze raz wpaśc do Sopotu;-)

, tylo skad kase wziac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no tak zyc nie umierac, nic nie bedziemy robic tylko nad morz jezdzicOj to przynajmniej będziecie mieli powód żeby po powrocie z Ukrainy jeszcze raz wpaśc do Sopotu;-)

, tylo skad kase wziac

Kanaaaaaa czy Ty nie widzisz, że wepchałaś się przede mnie
pisałam szybko, żeby Tylko nikt mi nie zajął zaszczytnego 3 miejsca, a tu co widzę
, opierniczają mnie wszystkie, że ja to niby jakaś czwarta jestem
, nie ładnie oj nie ładnie
![]()
;-)

u nas jak na razie tylko to sie sprawda* Jeśli się z nim kłócisz - mówi, że jesteś uparta...
.

i tak ja bylam pierwsza;-);-)Zeby było weselej mi tak samo wlazła Kokusia....ale kto pierwszy ten lepszy;-)
![]()

i tak ja bylam pierwsza;-);-)![]()

, że niby pierwsza 

czuję tu jakiś podstęp 

Mamko Ty się lepiej przyznaj, że tego posta to już wczoraj napisałaś, a dziś z budzikiem w ręku, czekałaś, żeby go wysłać skoro "świt", że niby pierwsza
czuję tu jakiś podstęp
![]()

oo, skoro mój zieciuno już będzie miał dowód, to możemy już ustalić datę ślubuWitam
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomusia
Ostatnio nie miałam weny do pisania, ale grzecznie Was czytałamDziś idziemy do fotografa zrobić fotkę do dowodu Bartkowi :-)

Zawsze możesz w lotka zagracno tak zyc nie umierac, nic nie bedziemy robic tylko nad morz jezdzic, tylo skad kase wziac
![]()

Nie uwierzycie,bo ja też jeszcze nie mogę
MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać
Ale jestem z niej dumna....moja zdolniacha:*![]()