Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noooo jedna wróciła ....włoski suszę i podczytuję
Fajnie, ze mały tak się bawi. Też się uczymy ale jeszczenie widze efektów.

U nas też było ciężko ... ja go uśpiłam bo ciężkich bojach a on po 5 min mnie wołaJa jestem ;-), tylko, że staram się uśmić mojego małego beksę już od godziny
, a on nic, tylko płacz i płacz
![]()
, ale uspiłam go znowu 

no właśnie...........
ty w krzakach, dziewczyny nie wiadomo gdzie to i ja spadam. Jade do mamci, bedziemy szyc MT i zabawki dla Kubusia.

U nas też było ciężko ... ja go uśpiłam bo ciężkich bojach a on po 5 min mnie woła, ale uspiłam go znowu
![]()

A u nas nic ciekawego sie nie wydarzylo, pogoda byla straaszna, zimno, wiatr i descz wiec caly weekend przelezlismy rodzinnie w lozeczku, a wczoraj troche posprzatalismy w szafkach, posegregowalam malego ciuszki, bo jade do Pl to oddam kuzynce, ktora we wrzesniu rodzi synka Igorka
A ja dzis ide odebrac moje okularyyyy
No i powoli szykuje sie do wyjazdu? Nikt nie jest z okolic Tarnow/Krakow i nie chce sie ze mna spotkac???/:-(

dzis caly dzien bede przy garach stala i bede gotowala jadla gotowala jadla i tak caly dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz nie bede na zebry chodzila i prosila sie na bb o domowy obiadek