mamusia2008
mamusia Karolinki
gratulacjeUWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkęOby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie

idę i ja szukać, może tez znajdę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacjeUWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkęOby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie

A ja znam " kosi kosi łapki pojedziem do babki, babka da nam kaszki a dziadek kiełbaski"A wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:
Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.
A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma![]()
a mój mezul śpiewa tak: kosi kosi łapki pojedziemy do babki, babka da nam mleczko a dziadziuś ciasteczkoA ja znam " kosi kosi łapki pojedziem do babki, babka da nam kaszki a dziadek kiełbaski"

O to też słyszałama mój mezul śpiewa tak: kosi kosi łapki pojedziemy do babki, babka da nam mleczko a dziadziuś ciasteczko![]()
ale o tych psach kudłatych to nigdy
100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
Ej no wyłazic ...
Pycior, tygrys, beciaczek ...
Masuska, kana , kokusia .. wyłaźcie z krzaków ....
Lilac wracaj ...
Agaaaaciaaaaaa wróóóociła ...![]()

hejjjjjjj dziewczyny nie uwierzycie mam podlaczony gaz!!!!!!!!!!!!! bede gotowac!!!!!!!!dzis caly dzien bede przy garach stala i bede gotowala jadla gotowala jadla i tak caly dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz nie bede na zebry chodzila i prosila sie na bb o domowy obiadek
![]()

UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI

no i wszystkie gdzies się pochowały
tylko my z kokusia zostałyśmy
wyłazić z krzaczorow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w lazience cie slyszlaam...
no w koncu ktos mnie uslyszal100 lat dla dzisijeszych słodkich solenizantów...;-)
juz juz....musialam sie ogarnac
no wkoncu bede mogla na glos mowic co mam na obiad
gratulujemy...
ty to masz glos mamuskaw lazience cie slyszlaam...
![]()

no w koncu ktos mnie uslyszal
no sluchaj duza baba ma duzy glos:-)

:-)
oo, skoro mój zieciuno już będzie miał dowód, to możemy już ustalić datę ślubu![]()

trzeba będzie z kasy wyskoczyć Nikt nie jest z okolic Tarnow/Krakow i nie chce sie ze mna spotkac???/:-(
A wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:
Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.
A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma![]()