Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobieno wkoncu bede mogla na glos mowic co mam na obiad
gratulujemy...
ty to masz glos mamuskaw lazience cie slyszlaam...
![]()

eee juz tam odrazu....tygrys takie chucherko(?)-nie wiem jak to sie pisze!
i jakie to rozdrarte dziewcze...:-)
![]()

;-);-)oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolalaEj dziewczyny,a to normalne, ze na poczatku jak zalozylam okulary czuje sie jakos dziwnie, az mi sie w glowie kreci, widze bardzo dobrze, duzo wyrazniej niz bez nich, ale ta ostros widzenia chyba mnie przerastaA moze mi zle dobrali okulary
Nigdy wczesniej nie nosilam
![]()

za jakies 2 dni powinno minac;-)

beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie
ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!;-);-)
oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolalaza jakies 2 dni powinno minac;-)
a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam![]()

a ja myslalm ze ty masz na imię Patrycja:-):-):-)ja mam na imie....PYCIOLEK![]()

zmęczona i wkurzona, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki
, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie
![]()

Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiem

wybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!a mezowy sie smieje ze karolinka juz ma zdjecie w sopocie, bo w zeszlym roku tez bylismy, tylko ze ona byla jeszcze w brzuchu![]()

UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkęOby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie

A ja znam " kosi kosi łapki pojedziem do babki, babka da nam kaszki a dziadek kiełbaski"
lo matko ale wtopa oczywisci ze mialam na mysli PYCIOLKA NAJSLODSZEGO NASZEGOja mam na imie....PYCIOLEK![]()

BACIACZKA TEZ LUBIE HEHHE 

aWitajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:--
-
-(wiec poczytam i znikam
.Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiem
wybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!

wpadaj do nas wieczorkiem chociaz na chwilke 

buziole!!!!!!!!!;-);-);-)

Kana, Kokusia, gratulujemy zębolków i wszystkim, których pominęłam, bo mnie trochę nie było, to chyba sporo przegapiłam
Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....
dziękujemy ślicznie za wszystkie gratulacjekokusia gratulujemy ząbka;-)

a w domu jak na złośc nic nie ma:-(No ale małpa nie gapa i już zaliczyłam kogel mogel a teraz piekę murzynka
och chyba ciocia ma zamiar przyjechac