• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej

Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła:szok::-D:-D,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,

Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano :-D:-D
Fajnie że się udało i że wkońcu będziecie mogły się z mamą spotkac.
Słodkich snów:-)

A zwrot podatku to na picie(nie pamiętam numeru)wypisujesz pracodawców w ciągu tego roku, zarobki, itp, w Revenue dostaniesz jak zapytasz, a my do tego jeszcze podanie dołączyliśmy, no i Pity oczywiście, a czeka się koło 10-12tyg[/QUOTE]
O matko, a to sie wypelnia co roku?? Ja pity wypelnialam w tamtym roku i dostalam zwrot podatku to teraz tez mam tak zrobic?? I do kiedy mam czas???????[/QUOTE]

oczywiście że tak, co roku dostajesz PIT60 na koniec roku i z tym się upominasz o zwrot, no chyba ze Ci się nie należy, bo my w tamtym roku byliśmy dobrze rozliczeni, a za ten nam są winni i to sporo, jak będziesz chciała mogę ci znaleźć kalkulator to sobie sprawdzisz, a limitu czasu chyba nie ma, my w tamtym roku składaliśmy dopiero we wrześniu i było ok

Hej

Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła:szok::-D:-D,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,

Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano :-D:-D

huuuurrrra!!!!super, a co za radość będzie jak mama już z Tobą bEdzie:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry