Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
TAA KALAFIOR OPIEKANY ROBIE NA JUTRO[QUOTE
A czemu nas nie lubisz?a przyniesiesz coś z kuchni,hehbo mnie się już ciastka skończyły
![]()

[/QUOTE]Jaaaaaaaaaa chceeee a jak
A jak go robisz????????Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu nas nie lubisz?a przyniesiesz coś z kuchni,hehbo mnie się już ciastka skończyły
![]()

[/QUOTE]
A jak go robisz????????Jaaaaaaaaaa chceeee a jakTAA KALAFIOR OPIEKANY ROBIE NA JUTROA CO? CHĘTNA ??
![]()
A jak go robisz????????[/QUOTE]

Pyyyyyciol Tobie tylko jedno w glowie a fujo Ty ...czekasz tylko na gotowy tematTobie to ja wiem jakie pasuja
j

PODGOROWUJĘ, NA ół miękko, panieruję (mąka, jajko, bułka) i do frytkownicy, pyyyyyyyyyyyyyyychaaaaaJaaaaaaaaaa chceeee a jakA jak go robisz????????

[/QUOTE]Mmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobilam, a musze na obiad czekac bo moj dopiero z pracy wrocil

Mmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobilam, a musze na obiad czekac bo moj dopiero z pracy wrocilPyyyyyciol Tobie tylko jedno w glowie a fuj
PODGOROWUJĘ, NA ół miękko, panieruję (mąka, jajko, bułka) i do frytkownicy, pyyyyyyyyyyyyyyychaaaaa![]()

Mmmmmmmmmmmmm ale mi smaka narobilam, a musze na obiad czekac bo moj dopiero z pracy wrocil
Ej a co z tymi cytatami tez je ytak widzicie??

[/QUOTE]No wyzej jak ktos kogos cytuje to ipisze np. natalkaa: a tekst kogos innego, tak jakbys mnie cytowala, ale nie to co ja napisalam, tylko to, co naprzyklad ktos podemna
Wiem, ze to skomplikowane
No wyzej jak ktos kogos cytuje to ipisze np. natalkaa: a tekst kogos innego, tak jakbys mnie cytowala, ale nie to co ja napisalam, tylko to, co naprzyklad ktos podemnaźe hęęęę![]()
Wiem, ze to skomplikowane
[/QUOTE]
ja nie rozumiec 

![]()

[/QUOTE]