edee24
Mama Alanka :-)
O widzicie zacytowalam edee a pojawilo sie to co ja napisalam i wychodzi ze edee to napisala.... Czy nie widzicie??:--
confused:
Moze ja mam jakies haluny
Do psychiatry ze mna
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O widzicie zacytowalam edee a pojawilo sie to co ja napisalam i wychodzi ze edee to napisala.... Czy nie widzicie??:--
confused:
Moze ja mam jakies haluny
Do psychiatry ze mna
![]()

Fifi juz spi a mamuska nadrabia co tam naskrobalyscie jak nas nie bylo

wszystkiego najlepszego dla Bartusia
Bartus mega buziaczki!!!

ja jestem ale znikam, bo jade odebrac drewniane lozeczko, ktore kupilam na allegro za 1zl!!!!!
Łóżeczko dziecięce (693683982) - Aukcje internetowe Allegro

Ta księ ogromnie ciesze.....ja też już bym chciała zobaczyć moja mamusie....Hej
Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,
Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano![]()
Ale bardzo sie ciesze Twoim szczęsciem :-)
a gdzie Kanka?
Też się nad tym zastanawiałam. To do niej nie podobne żeby się jeszcze nie odezwała
KANUSIA HOP HOP GDZIE JESTEŚ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj tak sie bardzo ciesze,ze sie o mnie martwicie....ale jestem żyje i miewam sie ...hmmmmmmmmm no łasnie....okresle to jako takono właśnie Kana?nie było jej od rana?

jestem juz
lozeczko fajowe, odwiozę do moich rodziców i bedzie miala karolinka swoje lozeczko
do tego jeszcze jest caly worek ciuchow, zabawek itp i wszytsko tylko za 1zl![]()