mamusia2008
mamusia Karolinki
no wreszcie pycilek jest, gdzies ty byla kobietogratulujemy zabka...
i my rowniez podpinamy sie pod zyczonka...100 lat milusinscy![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wreszcie pycilek jest, gdzies ty byla kobietogratulujemy zabka...
i my rowniez podpinamy sie pod zyczonka...100 lat milusinscy![]()

jestem, tylko robie male sprzatanko;-)Kurcze babeczki naprawde PUCHY tutaj jak nic....
KTO JEST W KRZACZORACH WYCHODZIC.......
trza troszku naklikac, zeby Kajaczek miał co robić jak wróci z Pl-enu
nIO MAMUSKA...chcociaz sie przyznałas,ze siedzisz ukrytajestem, tylko robie male sprzatanko;-)

Bliźniaki czas tu zrobic porzadek z tymi krzacozrami.....i tymi babeczkami które tak przesiaduja.....hahahajestem, tylko robie male sprzatanko;-)
no wreszcie pycilek jest, gdzies ty byla kobieto![]()

hihihihi

i pije kawusie
troche mieszkanko ogarnelam nadal do 3 pokoju nie wchodze gdyz tam zorganizowalam graciarnio-rupieciarnie

jak Fifi podronsnie na tyle zeby miec wlasny pokoj to sie posprzata narazie brak mi weny

hej hej ja juz Filipka uspilam teraz wstawilam sobie kalafiorka gdyz wczoraj mi ochoty narobilysciei pije kawusie
troche mieszkanko ogarnelam nadal do 3 pokoju nie wchodze gdyz tam zorganizowalam graciarnio-rupieciarnie
jak Fifi podronsnie na tyle zeby miec wlasny pokoj to sie posprzata narazie brak mi weny
kanus gratulacje zebolk

ej kurcze ona spi 2 godziny.........jaka jazda.....no w końcu zaczyna się tutaj cosik dziac.....szkoda,tylko ,ze dopiero teraz jak mój dziec juz spi 2 godiznki i pewnie zarzz wstanieej kurcze ona spi 2 godziny.........jaka jazda.....
dziekujemy Tygrysku:*