reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kurcze babeczki naprawde PUCHY tutaj jak nic....

KTO JEST W KRZACZORACH WYCHODZIC.......

trza troszku naklikac, zeby Kajaczek miał co robić jak wróci z Pl-enu:)

hej hej ja juz Filipka uspilam teraz wstawilam sobie kalafiorka gdyz wczoraj mi ochoty narobilyscie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i pije kawusie:tak::tak: troche mieszkanko ogarnelam nadal do 3 pokoju nie wchodze gdyz tam zorganizowalam graciarnio-rupieciarnie:confused2::confused2::confused2: jak Fifi podronsnie na tyle zeby miec wlasny pokoj to sie posprzata narazie brak mi weny:-D:-D:-D:-D

kanus gratulacje zebolk

hej hej ja juz Filipka uspilam teraz wstawilam sobie kalafiorka gdyz wczoraj mi ochoty narobilyscie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i pije kawusie:tak::tak: troche mieszkanko ogarnelam nadal do 3 pokoju nie wchodze gdyz tam zorganizowalam graciarnio-rupieciarnie:confused2::confused2::confused2: jak Fifi podronsnie na tyle zeby miec wlasny pokoj to sie posprzata narazie brak mi weny:-D:-D:-D:-D

kanus gratulacje zebolk

no w końcu zaczyna się tutaj cosik dziac.....szkoda,tylko ,ze dopiero teraz jak mój dziec juz spi 2 godiznki i pewnie zarzz wstanie :szok::szok::szok: ej kurcze ona spi 2 godziny.........jaka jazda.....

dziekujemy Tygrysku:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry