pyciolek87
Mama Alexa:*
musze zraz sie ogarnac i jedziemy do polskiego sklepu i do urzedu w sprawie mojego bezrobotnego...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pyciolku ja po prostu w szoku totalnym, gdyż moja Mari nigdy tyle nie spi w ciągu dnia...teraz ma na zegarze równe 2 godzinki i 15 minut....zwariuje.....a ja zamiast spać na kompie siedzę...![]()

oj no to powodzenia zycze.....nie wiem jak tam,ale tutaj ciężko się dogadać w jakimkolwiek urzedzie:/musze zraz sie ogarnac i jedziemy do polskiego sklepu i do urzędu w sprawie mojego bezrobotnego...![]()

oj no to powodzenia zycze.....nie wiem jak tam,ale tutaj ciężko się dogadać w jakimkolwiek urzedzie:/![]()

hahahha Trzeba kiedyś odsypiaćhaaaaa..!!!!!!!!!!!!ty spiochu jedny![]()

No to widzę,ze podobnie jak tutaj....nopoooo na decyzje czekam juz 4 tyg![]()
ciężko cokolwiek załatwić....alez prosze bardzooodziekujemy Tygrysku:*

hihihii jak nie spi to zle jak spi to jeszcze gorzej![]()

lo powodzenia zycze i zalatwienia tego wszystkiego co macie zaplanowanemusze zraz sie ogarnac i jedziemy do polskiego sklepu i do urzedu w sprawie mojego bezrobotnego...![]()

ja tez slusze ale nie wiercenie tylko mlotkem wala u sasiadow nizejSłyszę wiercenie...szanowna Mari postanowiła się obudzićnooooooo

chyba niedlugo zajda do nas walic

i mi dziecko obudza wstreciuchy jedne paskudne!!!!!!!!!!!!!!!