lilac23
Fanka BB :)
u nas też nie chcei myale u nas sie nie chce zjawic
![]()

:-ide dać cycucha młodszemu a potem wracam pod stół dla starszego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas też nie chcei myale u nas sie nie chce zjawic
![]()

:-aaaaa to teraz rozumiem po co chodzisz pod stol, ale ze mnie gapau nas też nie chce:-
-
-(
ide dać cycucha młodszemu a potem wracam pod stół dla starszego

a my już wykąpani, czekamy aż się senna wróżka zjawi

jak mężowy wróci z pracy koniecznie musi mi zrobić masażu nas też nie chce:-
-
-(
a moje dziecko zawsze po kąpaniu i jedzonku zasypia w sekundę, zje, kładę go do łóżeczka i śpi w momencie. Tylko przebudza się czasem na łyka piciu.
Teraz śpi już od godzinki, a ja Was nadrobiłam ale muszę zaraz lecieć po za momencik Kryminalne Zagadki NY
nie wiem czy jeszcze będę, jakby nie to dobranoc
aaa zapomniałam Wam powiedzieć, że dziś mi coś strzeliło w kręgosłupie i boooooliiiijak mężowy wróci z pracy koniecznie musi mi zrobić masaż
moj Amo mi juz nie wierzy ze mi strzela w kregoslupie i kaze sie miziac po plecach

u nas też nie chce:-
-
-(

nie chce miec kosmatych mysli
zbereźnica jedna, nooo
a ja chce mieć kosmate i ide.....po co pod stolnie chce miec kosmatych mysli
![]()
Kubula obudziłam o 19 przez te zebole wszystko sie poprzestawiało i było inaczej niz zwykle ale moze uśnie................kiedyś..................... moze przed świtem chociaż...............no żeby choć z 10 minut nam dał zanim sami padniemy............no 5 chociaż...........u nas sie zjawila punktualnie o 20![]()
lizus![]()

oj Ty moj Pyciolku
mamusiu tesciowke to kocham z obowiązku a was z przyjemnosci!!!!!!! hehehhe![]()

aaaaa to teraz rozumiem po co chodzisz pod stol, ale ze mnie gapa![]()

a moje dziecko zawsze po kąpaniu i jedzonku zasypia w sekundę, zje, kładę go do łóżeczka i śpi w momencie. Tylko przebudza się czasem na łyka piciu.
Teraz śpi już od godzinki, a ja Was nadrobiłam ale muszę zaraz lecieć po za momencik Kryminalne Zagadki NY
nie wiem czy jeszcze będę, jakby nie to dobranoc
aaa zapomniałam Wam powiedzieć, że dziś mi coś strzeliło w kręgosłupie i boooooliiiijak mężowy wróci z pracy koniecznie musi mi zrobić masaż

po co pod stolnie chce miec kosmatych mysli
![]()

a ja chce mieć kosmate i ide.....
a zaraz tam zbereznica...
Kubula obudziłam o 19 przez te zebole wszystko sie poprzestawiało i było inaczej niz zwykle ale moze uśnie................kiedyś..................... moze przed świtem chociaż...............no żeby choć z 10 minut nam dał zanim sami padniemy............no 5 chociaż...........