reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a moje dziecko zawsze po kąpaniu i jedzonku zasypia w sekundę, zje, kładę go do łóżeczka i śpi w momencie. Tylko przebudza się czasem na łyka piciu.

Teraz śpi już od godzinki, a ja Was nadrobiłam ale muszę zaraz lecieć po za momencik Kryminalne Zagadki NY :tak:

nie wiem czy jeszcze będę, jakby nie to dobranoc :happy:

aaa zapomniałam Wam powiedzieć, że dziś mi coś strzeliło w kręgosłupie i boooooliiii :baffled::baffled::baffled: jak mężowy wróci z pracy koniecznie musi mi zrobić masaż

a moje dziecko zawsze po kąpaniu i jedzonku zasypia w sekundę, zje, kładę go do łóżeczka i śpi w momencie. Tylko przebudza się czasem na łyka piciu.

Teraz śpi już od godzinki, a ja Was nadrobiłam ale muszę zaraz lecieć po za momencik Kryminalne Zagadki NY :tak:

aaa zapomniałam Wam powiedzieć, że dziś mi coś strzeliło w kręgosłupie i boooooliiii :baffled::baffled::baffled: jak mężowy wróci z pracy koniecznie musi mi zrobić masaż

strzeliloooooooo :cool: moj Amo mi juz nie wierzy ze mi strzela w kregoslupie i kaze sie miziac po plecach:-D:-D

zbereźnica jedna, nooo

po co pod stol :eek::eek::eek: nie chce miec kosmatych mysli:rofl2:
a ja chce mieć kosmate i ide.....
a zaraz tam zbereznica...

u nas sie zjawila punktualnie o 20:-D
Kubula obudziłam o 19 przez te zebole wszystko sie poprzestawiało i było inaczej niz zwykle ale moze uśnie................kiedyś..................... moze przed świtem chociaż...............no żeby choć z 10 minut nam dał zanim sami padniemy............no 5 chociaż...........

oj Ty...dobra mina do zlej gry:-p:-D

oj Ty moj Pyciolku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mamusiu tesciowke to kocham z obowiązku a was z przyjemnosci!!!!!!! hehehhe:-D:-D:-D:-D

i kto tu jest lizusem mamuska???heee?:laugh2:

aaaaa to teraz rozumiem po co chodzisz pod stol, ale ze mnie gapa:-D:-D:-D:-D

nooooo...ja nie wiem...z jakim ty swiecie zyjesz??:-D
ty nie wchodzisz pod stol....??:-p:zawstydzona/y::-D
no co....jak myjesz podlogi nie wchodzisz pod stol...??:-D:-D

nastepna...blizniak,olcia...kto jeszcze dzisiaj ma dobra noc??:-p:-p

po co pod stol :eek::eek::eek: nie chce miec kosmatych mysli:rofl2:

i tak je masz!!!!:-D

reklama
a ja chce mieć kosmate i ide.....
a zaraz tam zbereznica...

Kubula obudziłam o 19 przez te zebole wszystko sie poprzestawiało i było inaczej niz zwykle ale moze uśnie................kiedyś..................... moze przed świtem chociaż...............no żeby choć z 10 minut nam dał zanim sami padniemy............no 5 chociaż...........

u nas tez troche sie poprzestawialo w dzien nie bardzo chce spac ale w nocy spi jak suselek a jak mnie dzis dziabnol tym nowym nabytkiem (zebem) to az mi swieczki w oczach stanely i od dzis go nazywam zyleta :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry