Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ty gdzie sie wybierasz, przeciez mialas tu siedziec jakoże samotna matkaZmykam dziewuszki,jakies filmidlo zapodac....
Do juterka;-):-)

Ale jak się ma krzywe nogi tak jak ja, to raczej tylko długie zostają
Tego to bym raczej nie załozyła, bo jakoś brzydko mi sie kojarzy![]()

no wiesz nie przesadzaj, ja tez mam krzywe ale gdzies to mam
Ale pustki, gdzie Wy wszystkie jestescie????
A wracając do mojego laptopa, to ściągnęłam brata, zeby przyszedł mi zobaczyc o co kaman i okazało sie ze wcisnęłam guzik Num lock i dlatego takie cuda wychodziły, odetchnęłam z ulgą ze to nie wirus, wszystko działa:-)

hej. Chcialam sie pochwalic ;-) w sobote obok nas byl taki festyn, Cyprian robil sobie zdjecia w radiowozie i taka Pani z policji tez mu zobila. Zapytalam czy gdzies bedzie to zdjecie a ona ze "wie Pani moze byc na stronie komendy woj. ale jesli je wybiorą jako jedno z wielu" No i mamy skutek (ja to mam jednak piekne dzieci)
KWP w Bydgoszczy - KOMENDA WOJEWÓDZKA POLICJI - kujawsko-pomorskie. Praca w policji!!!

szczęście w nieszczęściuno Kajka przyszła żywcem jak z Królowej śnieguide jakas tabletke na uspokojenie zarzucic,bo takie emocje mna targaja ze wstydu ze zeraz pieta dziure w podlodze wywierce
![]()
i w końcu tekstami rzuca, taka Kaje znam i pamiętam

ju ar wery gud person.its de plerzer tu mit ju.tenkju.tenkju.ju ar lajk mated teresa,soł gud łomen...
jaka ja durna jestem
Kama,zrozum,samotna matka jestem,nadmiar obowiazkow i pada na glowke![]()
oł maj god...its anoder strencz par...lajk łomen łomen![]()

1 i 2, 4 są śliczneBliźniaki znalazłam takie cuś:
VILA NOWA CUDNA HAFTY ELEGANCKA**L** , M,__60euro (700239999) - Aukcje internetowe Allegro
VILA NOWA CUDNA HAFTY ELEGANCKA**M**XS,S,L__60euro (700316349) - Aukcje internetowe Allegro
VILA BAJECZNA SUKIENKA KWIATY ATŁAS CREM 40/L (702293313) - Aukcje internetowe Allegro
VILA - nowa satynowa suknia - KWIATY 38 - M (707253083) - Aukcje internetowe Allegro
~~VILA~~ SUKNIA CZARNA WIĄZANA 2W1~~40 (699487896) - Aukcje internetowe Allegro

no taki to rewizje osobistą mógłby mi zrobićTy masz piekne dzieci,ale ten pan w okularach slonecznych tez niczego sobie;-)![]()

U mnie na ślubie ja miałam sukienkę białą z czerwonym a druchna czerwoną z białym i całkiem fajnie to wyglądałoDziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?
no piękne dzieci to podstawa;-)hej. Chcialam sie pochwalic ;-) w sobote obok nas byl taki festyn, Cyprian robil sobie zdjecia w radiowozie i taka Pani z policji tez mu zobila. Zapytalam czy gdzies bedzie to zdjecie a ona ze "wie Pani moze byc na stronie komendy woj. ale jesli je wybiorą jako jedno z wielu" No i mamy skutek (ja to mam jednak piekne dzieci)
KWP w Bydgoszczy - KOMENDA WOJEWÓDZKA POLICJI - kujawsko-pomorskie. Praca w policji!!!
A tak serio to Cypi będzie miał fajną pamiątkę
Agaciu a może tatuś Go czymś przekupiłDzisiaj mi mój syn zrobił arie w sklepie. K jechał z paracy , a ja byłam z małym na spacerze i postkalismy się w sklepie na zakupach. K wziął Matiego na ręce a ja koszyk i jak się coraz cięzszy ten koszyk robił to postanowiłam się zamienić, i wziąć małego, ja go biore a o mi w ryk i się wyrywa i ręce do taty, myslałam ze tak tylko na chwilkę ryk a on coraz głośniej
i patrzy na ojca i krzyczy, wiec K go wziął i cisza
, mały zadowolony, no wiec ja tastam koszyk
, ale mówie zrobie jeszcze jedną próbe , wzięłam go a on mi taki wrzask zaserwowaał ze ludze sie patrzyli na mnie jak na wariatkę. Rece do ojca i krzyk, musiałam go mu oddać
. Normalnie nie wiem co mu się stało, stęsknił się chyba za tatą.
![]()
;-)