tygrysek82
Fanka BB :)
oj Edus ciebie tez zapiszemy na taki kursik jak Sawke i sie wszystkiego nauczysz jak byc Wyrodną Matką Wariatkąi nie załączyło fotki :--
-(, to wszystko przez Was :-
-
-
-(, ręce mi się trzęsą ze zdenerwowania
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj Edus ciebie tez zapiszemy na taki kursik jak Sawke i sie wszystkiego nauczysz jak byc Wyrodną Matką Wariatkąi nie załączyło fotki :--
-(, to wszystko przez Was :-
-
-
-(, ręce mi się trzęsą ze zdenerwowania
![]()

a my gumek nie cierpimya o tej spirali musze pomyśleć, koszt wysoki, ale jednorazowy
huuurrraaa!!!
moim zdaniem takale to jeszcze z szefem tygrysem trzeba przedyskutować
![]()

oj tam i ciebie wyprowadzimy na ludzi jeszcze zobaczyszoj nie wiem bo ja to cieżki przypadek zaborczej matki jestem
![]()

Nie no dumny to na pewno bedzieTYGRYS Z BLIZNIAKIEM stwierdzili ze nie zla wyrodniacha ze mnie i sie lapie na to...malo tego...bezemnie tego klubu nie widza..
ciekawe czy niemezowy bedzie dumny ze mnie jak juz wroci z pracy![]()

oj tam i ciebie wyprowadzimy na ludzi jeszcze zobaczysz![]()

Nie no dumny to na pewno bedzie![]()

oj tam i ciebie wyprowadzimy na ludzi jeszcze zobaczysz![]()

to będziecie miały ciezki orzech do zgryzienia i duzo pracy ze mna
;-):-)

heheh nio mamusia przyjeta jest na bank nawet podania nie musi skladac hihhhiwystraczy ze pare razy dziecko wsadzi di wersalki albo do pufy i bedzie git
a mamusia to lapie sie bez 2 zdan...ona Karolinke w szafie trzyma i jeszcze potem sprzata po matce wariatce![]()

i z ta szafa robi konkurencje lilac