reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aj Blizniaczku,czasami wydaje mi sie ze siedze na bombie zegarowej przez to jego niezdecydowanie......:sorry2:
No ale....musi byc dobrze:-)
A ja jestem osobka na tyle niezalezna,ze jak by nie bylo,to musi byc dobrze...

reklama
Hej Laseczki, przyznaje się zagladałam do was ale jakoś pisac mi sie nie chcialo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:brak weny

U nas leci...dzisiaj pada wiec Julę troche wczesniej zmogło i na razie spi, wczoraj bylismy na baseniku ale szczegóły u Elvisa:tak::tak::tak:

Kokusia
[*] wyrazy współczucia

Juz sama nie wiem co jeszcze mialam napisac...

Kaja jaki kolor macie fotelika??

Nie:sorry:
Zdecydowal,ze zostaje:cool2:
Ale juz wie rowniez,ze blagac to ja go nie bede,jesli rozsadne argumenty nie przemawiaja,to jest dorosly,wie co ewentualnie straci,na wlasne zyczenie...
Nie tak mialo byc,nie tak sie umawialismy...Ale coz:/

reklama
a ja wam przyszłam smaka narobić:-p:-D:-D:-D
ale mi pyszny jabłecznik wyszedł:tak::tak::tak:właśnie wcinam z kawusią, Wiki juz po drzemce, zaraz jemy zupkę i idziemy po reszte zakupków, bo dzis placki ziemniaczane, tak dawno nie jadlam i ciut ziemniaczków za mało to jeszcze zdążę kupić zanim Tatuś wróci z pracy.

a z dobrych wiadomości to sie strasznie cieszę, bo dzwoniłam dziś do revenue i jeszcze przed wyjazdem do PL zwrot dostane i to całkiem pokaźny:tak:tylko jeszcze nie wiem ile E. dostanie, bo skurczybyki nie chcieli powiedzieć, no przeciez to mąż, a sam musi zadzwonić:wściekła/y:no cóż dowiemy się jak wróci to zadzwoni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry