Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestes na gg?

O jejkuuuunie mam co nadrabiac...
Chyba trzeba zaczac sie martwic!!
Hej kochane,
wpadłam się przywitac, byłyśmy z Bianusia w szpitalu od zeszłego piątku z powodu wysokiej goraczki,ale juz jest ok (tak mysle)wpadne do Was pozniej i napisze co i jak,bo teraz jestesmy u babci -odebrala nas ze szpitala, a ze maja net to od razu do was zajrzalam i się tlumaczę
sorki za nie polskie slownictwo,ale u siory cos klawiaturka szwnakuje, buziaki i do pozniej;-)

wiec pojedziemy wczesniej...

Milego weekendu, zajrze do was w niedziele wieczorem, mam nadzieje ze Elvis przekaże mi już same dobre wiadomości...i wszystko sie jakoś wyjaśni![]()

Witam i ja o poranku. Hey, Hi, Hallo!Witajcie kochane. Podczytuję Was od środy ale kompletnie nie mam ochoty na pisanie no i nie chcę też Wam tu smęcic. Dziękuję Wam wszystkim za kondolencje. Jak zwykle jesteście kochane i niezastąpione. Niedługo zbieramy się na pogrzeb i okropnie boję się o moją siostrę bo z tego co wiem to narazie trzymała się tylko dlatego że robiła to wszystko dla Niego. Ach dobra znikam już żeby nie psuc Wam humorów z samego rana w długi weekend.
A tak wogóle to my dzisiaj mamy piątą rocznicę ślubu ale jej obchodzenie postanowiliśmy przełożyc na przyszły tydzień.
Miłego dnia i udanego weekendu kochane mamuśki.
No i jeszcze
Tysięce buziaków, tuzin pluszaków, milony uścisków i uśmiechu na pyszczku dla Filipka i Lilianki
ps. przepraszam za ten pyszczek ale nic mi się innego nie rymowało do uścisków