pyciolek87
Mama Alexa:*
mamy bilety...
20 wrzesnia,witaj ojczyzno
20 wrzesnia,witaj ojczyzno

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no słszałam, że po dalekiej podróży dokuczliwie odczuwa sie zmiane czasu ale bez przesadyMamusia szaleje
Wiecie,ze ja dopiero przed chwila odkrylam ze jest piatek
I w ogole,ci ludzie tutaj jacys dziwni,ze przez caly dzien nikt mnie z bledu nie wyprowadzil
W banku powiedzialam,ze przyjde jutro,bo dokumentow zapomnialam..A baba,ze ok,a jutro przeciez zamkniete
W pracy do ksiegowej tez powiedzialam ze wpadne jutro,boo to obok banku...A ksiegowa,ze dobrze,a przeciez jutro nie pracuje
I kanape mielismy dzisiaj odebrac,bo zamowilismy w salonieA ja caly czas mysle ze jutro
![]()

przecież chyba nawet strefy czasowej nie zmieniałaś

no słszałam, że po dalekiej podróży dokuczliwie odczuwa sie zmiane czasu ale bez przesadyprzecież chyba nawet strefy czasowej nie zmieniałaś
![]()

...no to super!!!mamy bilety...
20 wrzesnia,witaj ojczyzno![]()
No wlasnie,widzisz jaki ja poswirowany egzemplarz jestem...
I zawsze mowie mojemu tacie,a trzeba bylo sie tak spieszyc na linii produkcyjnej gdzie mnie tworzono.....

no popatrz. wcześniej KAJA salon meblowy teraz LILAC jakieś kolorki. ciekawe gdzie znajdziemy pyciolka, beciaczka i całą resztę grudniówek. trzeba wyteżać wzrok![]()

o 8:20
, Bosheee czy u Was wszystko ok?