Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Agaciu i Tobie też Madzienko
Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tegocały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:-
-(

melduje sie z powrotem, dzieć się buja na huśtawce, ja jeszcze zakupki musze ropakować będzie dzis ciasto kruche z truskawkamico by przy niedzieli było przy czym posiedzieć...
no i jak zwykle prasowanie które robię w takich ratach, przy takim tempie to do Bożego Narodzenia tego nie skończę![]()
Z małą pomocą meżowegoWitam się mamuśki.
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
A z nowości u nas: od wczoraj robimy "pa pa" :-)
A, no i wreszcie mogę Was zaprosić na naszą firmową stronkę:
www.format.edu.pl

wracam za dokladny tydzien mam nadzieje ze sie cosik rozkreci do tego czasu pisanko i bedzie co poczytac

i posmutniałam...miałam nadzieje ze poczytam dobre wiesci a tu 

Mamusia wracaj !!!!!!!!!! trzeba to forum jakos ruszyc do życia!!!!!!!!!!!

a za 2 ygodnie koniec wakacji i wrzesien!!!!pozniej jesien

kurcze ja w tym roku strasznie nie moge się doczekać takiej cieplutkiej jesieni , uwielbiam gdy w parku pełno liści na ziemi słonko świeci człowiek może juz sweterek założyc otulić sie achhhhh teskno mi za tym czasem ale już niedlugo

Kankiya,jestesmy z Wami,napewno wszystko bedzie dobrzeDzięki Agaciu i Tobie też Madzienko
Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tegocały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:-
-(
Usciski dla Ciebie i Bianeczki!!