reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ten ból piersi to chyba wszystkie znamy :blink:
Ja się akurat nie cieszę, bo z natury cycata jestem i jakoś nie wyobrażam sobie, że moje piersi będą jeszcze większe.

Ale muszę sie pochwalić: odkryłam, że po herbatkach owocowych mniej mnie nudności męczę. Nadal mnie mdli, ale nie biegam do toalety co chwilę :tak:

reklama
Hej! Ja mam USG dziś o 15. Już nie mogę się doczekać :)
Wczoraj miałam straaaaaaaaaszny dzień, właściwie to zjadłam kawałek bułki koło 21 bo nic innego nie dałam rady przez cały dzień. I niemożliwie bolała mnie głowa. Ale to chyba dlatego, że odchorowywałam powrót z majówki w niekończących się korkach.

Mi mdłości jeszcze nie minęły ale zauważyłam, że mam je "falami" tzn. jeden dzień mam okropny a następny znośny i znowu okropny itd. Dziś na szczęśćie jest ten lepszy.

Jak wrócę z usg to opiszę moje wrażenia. Trochę się boję, właściwie to nie wiem czego ale się boję.

a jak wasze brzuszki ? ja mam taki całkiem, całkiem :-D wszyscy sie śmieją ze beda bliżniaki wcale bym sie nieobraziła ;-) ale u nas w rodzinie niema bliżniaków to chyba mało prawdopodobne:-)

Myszqa no to czekamy na relację i nie bój się nie niczego!!
Moje pierwsze USG było super:-)

Wszystko co do tej pory wydawało mi się najcudowniejsze na świecie blednie przy biciu serca mojego dziecka. Poryczałam się jak usłyszałam bijące serduszko. I teraz cały czas mówię do mojego brzuszka, bo wreszcie uwierzyłam, ze to się dzieje naprawdę :) Wszystko jest w porządku ciąża prawidłowa a ja jechałam w autobusie i wyglądałam jakbym się czegoś nawciągała :D Uśmiech od ucha do ucha :-D

jestem szczęśliwa.po prostu.

Super, ja chyba tez 15 na wizycie usłyszę już serduszko:)
Nie moge się doczekac!
Ale dzisiaj siedze w domu i zastanawiam się czy nie zadzwonic do lekarza... boli mnie wszystko od biustu w dół - nawet na nogi mi ten ból promieniuje.. wzięłam nospe ale nic nie dała... miałyście coś takiego?? bo zaczynam sie bac:(

Tak ból piersi jest okropny ale znalazlam sposob na to trzeba nosic staniki sportowe daja efekt podobnego wygladu jak usztywniane a sa o wiele wygodniejsze dla kobiet w ciazy... sama juz takie nosze:) najlepiej kupic w sklepie adidasa badz nike...Pozdrawiam

no a jaz się załamałam...Słuchajcie dzwonię dzis do rejestracji żeby sie umówić na wizytę a pani położna mówi, że oczywiście na sierpień może mnie zapisać:szok:, mina mi zrzedła pomyślałam może do innego lekarza chociaż a ona tak oczywiście na wizytę pod koniec czerwca u każdego innego:wściekła/y: cholera nawet nie obchodzi to nikogo, że jestem w ciąży...kolejki są i trzeba czekać:crazy:, zadzwoniłam do Wawy, do przychodni w której mam wykupiony abonament owszem wizyta njbliższa na 30 maja...kurczę to już będzie początek 4 miesiąca:wściekła/y:, cholera zawsze pod górkę:-(

reklama
W szoku jestem. Ja zapisałam się 27 kwietnia na 16, no ale prywatnie. No ale ja nie wierzę w państwowe prowadzenie ciąży u osoby z niedoczynnością tarczycy :-/.

Wróciłam od dentysty i nadal mam 32 zęby :-D. Ból 8 powoduje odsłaniajaca się szyjka (najprawdopodobniej), dostałam pastę, i pani doktor cos tam zrobiła. Mam nadzieję, że będzie ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry