Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ten ból piersi to chyba wszystkie znamy 
Ja się akurat nie cieszę, bo z natury cycata jestem i jakoś nie wyobrażam sobie, że moje piersi będą jeszcze większe.
Ale muszę sie pochwalić: odkryłam, że po herbatkach owocowych mniej mnie nudności męczę. Nadal mnie mdli, ale nie biegam do toalety co chwilę

Ja się akurat nie cieszę, bo z natury cycata jestem i jakoś nie wyobrażam sobie, że moje piersi będą jeszcze większe.
Ale muszę sie pochwalić: odkryłam, że po herbatkach owocowych mniej mnie nudności męczę. Nadal mnie mdli, ale nie biegam do toalety co chwilę

wszyscy sie śmieją ze beda bliżniaki wcale bym sie nieobraziła ;-) ale u nas w rodzinie niema bliżniaków to chyba mało prawdopodobne:-)
, mina mi zrzedła pomyślałam może do innego lekarza chociaż a ona tak oczywiście na wizytę pod koniec czerwca u każdego innego
cholera nawet nie obchodzi to nikogo, że jestem w ciąży...kolejki są i trzeba czekać
, zadzwoniłam do Wawy, do przychodni w której mam wykupiony abonament owszem wizyta njbliższa na 30 maja...kurczę to już będzie początek 4 miesiąca