reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry piatkowo-popoludniowo;-)
ja dopiero teraz bo musialam pare rzeczy zalatwic od rana a jak juz tylko wrocilam do domku to zgarnełam malutkiego na spacerek a tatus poszedl do pracki-osttani dzien z reszta:-p
pogoda boska...Aluś wciagnał obiadek i teraz kima...a ja wciagnęłam loda i pije kawuske;-)

reklama
Witajcie Kochane, jakas dzisiaj zabiegana jestem i nie maialam kiedy Was poczytac...

U nas dzisiaj dziwna pogoda, w sloncu skwar, a w cieni chlodno, my juz zaliczylysmy spacerki, zakupy, obiadek zjaedzony, mężowy pojechal ogladac samochod...moźże w koncu cos kupi i odda mi moj:-(:-(:-(

Jutro jadę z Julcią na kontrolę do ortopedy, a mężowy na imprezkę integracyjną wiec kolejna samotna nocka przede mną....

Mamuśki bylyscie na Akademi Rozwoju Pampersa....my wybieramy sie w srode i chcialam zapytac czy podobalo sie Wam???

hej hej i ja sie witam piatkowo prawie weekendowo:-D:-D:-D:-D ide walczyc dalej z tym paskudnym śledziem na NK:crazy::crazy::crazy::crazy: czy ktoś wie jak się go pozbyć??????:crazy::crazy::crazy:

O co chodzi z tym śledziem, ja tego nie czaję:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witajcie Kochane, jakas dzisiaj zabiegana jestem i nie maialam kiedy Was poczytac...

U nas dzisiaj dziwna pogoda, w sloncu skwar, a w cieni chlodno, my juz zaliczylysmy spacerki, zakupy, obiadek zjaedzony, mężowy pojechal ogladac samochod...moźże w koncu cos kupi i odda mi moj:-(:-(:-(

Jutro jadę z Julcią na kontrolę do ortopedy, a mężowy na imprezkę integracyjną wiec kolejna samotna nocka przede mną....

Mamuśki bylyscie na Akademi Rozwoju Pampersa....my wybieramy sie w srode i chcialam zapytac czy podobalo sie Wam???

O co chodzi z tym śledziem, ja tego nie czaję:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
nie ty jedna Madzienko:zawstydzona/y::-D
ja tez nie wiem po co to mam:confused::-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry