reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Co Ty mowisz bardzo ladna sukienka i super w niej wygladasz;-)

I sukienka z tego pamiętam jest super, i te buty, i korale:-) Więc nie ma co sie doszukiwać problemów, tylko cieszyć zbliżającym się ślubem:tak:

Nieważna szyba:-D Ważne, że doczekałaś się meżusia:tak:

Agacia wyglądasz cudnie w tej sukieneczce i nie zmieniaj jej:no: Ja też tak czasem mam, że sobie coś upatrzę, a potem im dłużej na to patrzę to przestaje mi się podobać hihi.
Dziekuję , ale jakos tak mnie naszło :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo a was gdzie wywiało:szok::szok::-D:-D
Odebrałam te nieszczęsne wyniki moczu ,ale nie wiem czy mam się sugerować wynikiem skoro nie zebrałam dobowej porcji moczu:confused::-( wg tego wyniku wyszło,że Bianka żle przyswaja wit d3 i bądz tu mądrym:confused:

sprubuj lavazze zakochasz sie w jej smaku jest naprawde dobra :tak:
mniaaaaaam pychota nie piłam jej 100 lat:tak:
Bartek nauczył się pokazywać gdzie misio ma oczko :-D:tak::tak:
super gratulacje dla zdolniachy;-)
Haaaaloooo

Ale u nas pogoda. Leje i leje. Mały spał od 20 do 7 z jedna pobudką :tak:. Mam nadzieję, że to nie tylko przez pogode :dry:

Ja jeszcze kawy nie piłam :baffled:, ale zaraz sobie zrobie.
Ale mi się nic nie chce. A mam taki bałagan w domu :zawstydzona/y:.

I jeszcze od wczoraj mam zły humor,bo stwierdziłam ze nie ładną sobie kupiłam suknie na poprawiny :no: i jak K się dowie ze zaświtał mi pomysł o innej to mnie udusi.
eee no coś Ty:confused::confused: super w niej wyglądasz Agaciu no i masz wszystkie dodatki i ot tak Ci zbrzydła? może masz dziś gorszy dzień? zresztą im bliżej wielkiego dnia będziesz chciała coraz wiecej zmieniac aby wszystko było jak najlepiej i nie zawsze te decycje na szybko są najlepsze, prześpij się z tym przymierz ją jutro a może zmienisz zdanie;-)
HURRA weekend i moj dzisiaj wraca, ale zebz nie bylo za wesolo, to pekla mu szyba w tirze:crazy::angry:, trudno, wazne ze dzis bedzie
dobrze,ze nic się nie stało no i super,że będziesz go miała wreszcie tylko dla siebie:-)
Usunelam go huuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gratulki:-)
dziękuję ja też skorzystałam i pozbyłam sie tego gówna:-D:-D
no jak kargul z pawlakiem...conajmniej:-D
:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry