Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na dole w tym linku ktory mi podalas tez sa opcje dla opery firefoxa i safari...uuuuuu przyjedzie moj P to go zapytam o Mozille, bo my tez mamy ja wkrotce miec i jest na laptopie.....jak sie dowiem jak to usunac dam znac
:-)

no jak kargul z pawlakiem...conajmniejTo sie dogadałyśmy![]()

Co Ty mowisz bardzo ladna sukienka i super w niej wygladasz;-)
I sukienka z tego pamiętam jest super, i te buty, i korale:-) Więc nie ma co sie doszukiwać problemów, tylko cieszyć zbliżającym się ślubem
Nieważna szybaWażne, że doczekałaś się meżusia
![]()
Dziekuję , ale jakos tak mnie naszłoAgacia wyglądasz cudnie w tej sukieneczce i nie zmieniaj jejJa też tak czasem mam, że sobie coś upatrzę, a potem im dłużej na to patrzę to przestaje mi się podobać hihi.

:-

Na razie to dla mnie czarna magiaDla mnie jak zwykle to jest za trudne:-
-( gdzie są te zakładki narzędzia, dodatki itp ?
![]()
ale próbuje z wielkim spokojem 

:-( wg tego wyniku wyszło,że Bianka żle przyswaja wit d3 i bądz tu mądrym
mniaaaaaam pychota nie piłam jej 100 latsprubuj lavazze zakochasz sie w jej smaku jest naprawde dobra![]()

super gratulacje dla zdolniachy;-)Bartek nauczył się pokazywać gdzie misio ma oczko![]()
eee no coś TyHaaaaloooo
Ale u nas pogoda. Leje i leje. Mały spał od 20 do 7 z jedna pobudką. Mam nadzieję, że to nie tylko przez pogode
![]()
Ja jeszcze kawy nie piłam, ale zaraz sobie zrobie.
Ale mi się nic nie chce. A mam taki bałagan w domu.
I jeszcze od wczoraj mam zły humor,bo stwierdziłam ze nie ładną sobie kupiłam suknie na poprawinyi jak K się dowie ze zaświtał mi pomysł o innej to mnie udusi.

super w niej wyglądasz Agaciu no i masz wszystkie dodatki i ot tak Ci zbrzydła? może masz dziś gorszy dzień? zresztą im bliżej wielkiego dnia będziesz chciała coraz wiecej zmieniac aby wszystko było jak najlepiej i nie zawsze te decycje na szybko są najlepsze, prześpij się z tym przymierz ją jutro a może zmienisz zdanie;-)dobrze,ze nic się nie stało no i super,że będziesz go miała wreszcie tylko dla siebie:-)HURRA weekend i moj dzisiaj wraca, ale zebz nie bylo za wesolo, to pekla mu szyba w tirze, trudno, wazne ze dzis bedzie
gratulki:-)Usunelam go huuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!![]()
dziękuję ja też skorzystałam i pozbyłam sie tego gówna

no jak kargul z pawlakiem...conajmniej![]()