pyciolek87
Mama Alexa:*
sie buja sie maZaraz pęknęJak Was się czyta nie można się nie śmiać
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sie buja sie maZaraz pęknęJak Was się czyta nie można się nie śmiać
![]()

no ale ja naprawde myslalam zem go wytepila...i taka wazna sie zrobiłam ze jak szłam z Alexem spacerkować to dupe wyżej niż głowe miałam...a teraz zaś zbicie![]()

nastepnym razem walnij fotke

dobra tylko ze wtedu tota nie złapie nic wiecej jak tylko moj zadhahahahah pyciol fajnie musialas wygladac z dupa wyzsza od glowynastepnym razem walnij fotke
![]()
a sledziem sie nie przejmuj trzeba go utopic i bedzie po ptokach![]()

no i jak sie zmieści to kawał uda

no i to jaka goracabo ty pokazalas...a dziewczyny tylko wdały sie w dyskusje![]()

na czym sie bujasz malenkasie buja sie ma![]()

ja już nie puszczam...raz puściłam i mam AlexaMy z małym byliśmy na spacerku, wysłałam już któryś dzień z rzędu totka licząć naiwnie, że wygram miliony... wykąpany i lula już od 20-tejJa wpindalam toffee i Was nadrabiam:-)

dobra tylko ze wtedu tota nie złapie nic wiecej jak tylko moj zadno i jak sie zmieści to kawał uda
"po ptokach" nie waż sie tak mówić...coniektorzy tak jak ty obchodza sie obrazkami...mnie obrazki nie ruszaja![]()

jasne jasne KIJEKza kazdym razem jak czytam Twoje posty to jest w nich chociaz ułamek zbereznikowania....najczęściej nie ograniczasz sie do ułamków...lecisz po całości
![]()

to ja już się nie odzywam

e no bez przesady, może tak nie chcący mi to wychodzi

nie przesadzajnie dosc ze tam siedzi to jeszcze obnizyl moje IQ![]()

może lepiej niepyciol kto co ja nic nie wiem a nie chcem i sie nadrabiac calosci poproszeo streszczenie ty nasz bajkopisarzu![]()

ja już nie puszczam...raz puściłam i mam Alexa![]()

co ty wiatropylna jestes

no i to jaka goraca![]()
na czym sie bujasz malenka![]()

długie jak bocianowy dziub i grube jak niedzwiedz i zwinne jak małpaa co cie rusza zywe, cieplutkie ptokiiiiii![]()