L
landryneczka_1982
Gość
SZAAAALONA!!!
Ale Wy spragnione
Do usług kochana;-)
ja z tych nie spragnionych

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SZAAAALONA!!!
Ale Wy spragnione
Do usług kochana;-)

widze Cukier cierpisz na brak czasu![]()
maly spi jak niedzwiedz, w domu wsyztko porobione to chlopow na czacie bajeruje dla jaj
no baaaa nawet inaczej jeśli jesteś bii tak mnie kochasz![]()

muaaaa SkarbeńkuDo usług kochana;-)

heheh ja też tak kiedys robiłam umawiałam się z kolesiami na pozorowany gwałtwiecie co ja teraz z nudow sobie weszlam na czata wloskiego no i gadam z jednym tak sie biedny napalil ze chcial sie koniecznie spotkac no i truje i truje no to ja dobra weszlam w neta i szukam adresu domu opieki, podalam mu dokladny adres numer fona i jutro ma przyjechac po 18 ale bedzie klol jak sie skapnie gdzie go wyslalam... z nudow to mi odbija kompletnie![]()

jacy byli napaleni masakra

ale ze mnie świnia
wazelina jak nic...
przeciez to od Kijka sie zaczeło![]()

Trochę wazelinki nikomu jeszcze nie zaszkodziło...Kankiya zaczęła ale Pyciol popłynął na maxa
![]()

no dla jaj bo niby po cono nudzi mi sie cholerniemaly spi jak niedzwiedz, w domu wsyztko porobione to chlopow na czacie bajeruje dla jaj
![]()

no baaaa nawet inaczej jeśli jesteś bi
muaaaa Skarbeńku
chyba desperados zaczyna działać
heheh ja też tak kiedys robiłam umawiałam się z kolesiami na pozorowany gwałtjacy byli napaleni masakra
ale ze mnie świnia
![]()

nie chodż za mnąKijek poraz kolejny przywołuje Cie to porzadku...myślisz ze jak ja tutaj urzeduje to opieki juz nie podczytuje...widziałam co zas tam naskrobałas![]()

no baaaa nawet inaczej jeśli jesteś bi
muaaaa Skarbeńku
chyba desperados zaczyna działać
heheh ja też tak kiedys robiłam umawiałam się z kolesiami na pozorowany gwałtjacy byli napaleni masakra
ale ze mnie świnia
![]()

kazda z nas sie rozmarzyła
no dla jaj bo niby po co![]()

nie musze...wystarczy ze wejde na czata to sama do mnie napiszesz ...i Ty Cukier tez sie pilnuj....nie chodż za mną![]()