Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojej ojej jak tylko Fifi sie przebudzi przekaże zyczonka od narzeczonej i teściowki heheha i dla mojego kochanego Zięciunia :
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, z życia samych przyjemności. Każdy dzień niech lepszym będzie, a słoneczko gości wszędzie.
dla najukochańszego pod słońcem Filipka z okazji urodzinek życzy Bianusia z mamunią:-):-):-)

( juz biedak myślał że jego caryca o nim zapomniała i tak płakunsiał bidulek przed pójściem spać 

) ale w jego skromnym imieniu dziekuje ja Tygryskowa

Caryca pamietała cały dzień tylko mamuśka nie miała czasu się odezwać na BBojej ojej jak tylko Fifi sie przebudzi przekaże zyczonka od narzeczonej i teściowki heheh( juz biedak myślał że jego caryca o nim zapomniała i tak płakunsiał bidulek przed pójściem spać
) ale w jego skromnym imieniu dziekuje ja Tygryskowa
![]()

mój księciunio identycznie usypia!!i w samym rogu łóżeczka jeszcze hehe
no kochana ale brykaczekam jutro na relacje z rejonów hehe
![]()

hihihii.ja tak mam na weekenda was gdzie wywiałoja tu czekam z drinem w ręku
i piszę znowu sama ze sobą:-
-(kurcze nie karmię piersią od trzech dni i codziennie coś chleję jakbym conajmniej chciała nadrobić 18 mies abstynencji
jak tak dalej pójdzie to może się to żle dla mnie skończyć
![]()

Olu nie dołuj się bo Młodemu nic nie będzie skoro tak szybko zasnął.
Dacie radę.
A moja Pannica usypia teraz na brzuchu z dupką w górze i tak mi się śmiać chce
Życzę Wam Miłej Nocki.
Cyprysiowa , Yoka co u Was??
bo ja niby mam ta poduszeczke dla niego taka specjalna ale jednak jak go widze ze spi na brzuszku to go przekrecam
i nieraz mi sie skubany wybudzi...
myslalam ze oszaleje ale szczescie w nieszczesciu ze Alusiowi sie nic nie stalo bo siedzial sobie w krzesleku i sie bawil na krzeselku byly kropeczki ale na nim nic... na szczescira was gdzie wywiałoja tu czekam z drinem w ręku
-(kurcze nie karmię piersią od trzech dni i codziennie coś chleję jakbym conajmniej chciała nadrobić 18 mies abstynencji
![]()
a was gdzie wywiałoja tu czekam z drinem w ręku
![]()
, tylko jak to zrobić jak ona bez cyca nie umie żyć
, tak mi się marzy drink
, czekam jak sama odrzuci cyca - i chyba się nie doczekam