reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wiitam mamuśki
Ale m i dzisiaj łep pęka i na nic nie mam czasu, już po 13, a ja dopiero do Was zaglądam, do czego to podobne:szok::crazy:

Karolinko, nasza cudna wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej kochanej mamusi

hej laski:-):-):-)

Oooo nie karmisz? Sama postanowiłąś czy mała odrzuciła?...hmmm ja tez chyba już musiałabym przestac:(
Aaaa i jak to zrobiłas????
od dłuzszego czasu mała jadła z jednej piersi, bo tak jej bylo wygodniej i w drugiej zaczal zanikać mi pokarm a ja aby pobudzic drugiego cyca (aby nie zostal mi mniejszy) dawalam jej co jakis czas go do picia;-) Bianka musiala sie wiecej nameczyc przy drugim cycku,bo slabiej lecialo i zaczela chetniej jesc butle co prawda mleko zmieszane z sokiem,ale pije:tak:i tak oto skonczylam chyba kariere z karmieniem :-p
ja też chce, kocham karmić piersią ale mała coraz większa, coraz więcej zębów:no:, tylko jak to zrobić jak ona bez cyca nie umie żyć:no:, tak mi się marzy drink:zawstydzona/y:, czekam jak sama odrzuci cyca - i chyba się nie doczekam:no:
dokladnie to mnie dodatkowo zmotywowalo do podania malej butli, bo gryzla mnie non stop:baffled:
Pediatra dała nam skierowanie do poradni gastroenterologicznej, bo stwierdziła, że mały mało przybiera na wadze ( moje zdanie jest inne). W poradni zarejestrowali mnie na 3 listopada i na wizyte mam przyjechać z wynikami morfologii krwi, moczu i próby wątrobowej.

Witajcie. Mz pospalismz do 8:30. Ale mieliśmy dwie pobudki na mleczko o 2:00 i 6:00. Chyba Matiemu ząbek wychodzi, bo już widzę białą kropeczkę na dziąśle i w nocy przez sen popłakuje.
aaa powodzonka kochana:tak:
no co Ty ja Tobie ?!!!!!!??????!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:TO NIE JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Fifi mój koffany usnal o 19 30 i bez pobudki spał do 6 30:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tłumacze że poproszę do 7 a on miał to gdzieś:confused::confused::baffled::baffled::sorry2:
a juz myslalam,ze to Ty kochana:-D:-D:-D super,ze spankiem u Fifiego -pewnie mu się Bianka sniła:-D:-D:-D
wpadlam sie pochwalić...jak wstał o 6 o 9 zaczęłam usypiąc...minuta,trzy...5nie była potrzebna jak zajrzałam juz spał :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
gratulki;-)
hey

Moja odkurzacza się nie boi na szczęście.Tylko czasami jak go włanczam to tak dzwinie krzyczy "uhh"! :-D
A potem obserwje co robię.

Ale dzisiaj fajne Słoneczko. No no wrzesień mamy piękny.

Zmarł mój ukochany aktor Patrick Swazy:-(
[*]
[*]
Tyle facet walczył. Dobrze, że chociaż odszedł w otoczeniu rodziny.
uuuuu ja też go lubiłam:-(:-(:-(:-(

100 latek dla kochanej malutkiej Karolci!!!!!!!!!!!! ba juz nie takiej malutkiej:-D:-D:-D

reklama
mialam jedna ale jak ja wypelnilam to i tak dalej jest u mnie na koncie a poza tym dzisiaj dostalam maila :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i tam bylo napisane "Czekam na Twoje raporty z rozmów – pamiętaj, żeby wysyłać je po każdej przeprowadzonej rozmowie na temat produktu lub kampanii"
ja tez mam caly czas na profilu, a;le dostałam podziękowanie ze wypełniłam:szok:no chyba ze jutro napisza mi ze mma wypelnic:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry