reklama

Grudniowe mamusie 2008

Karolinka tez dzisiaj ma mega katarek, kicha non stop, ale wypatrzylam drugiego zabka, wiec mam nadzieje ze to na zabek
I my dołączamy do zakatarzonych:-( Filipkowi tak cieknie z noska, że aż żal patrzeć. Ząbek wychodzi już od 2 tyg, coś się przebić nie może, więc mam nadzieję, że ten katarek to w końcu jego zwiastun:tak:
duniu, u mnie w takich sprawach pomaga kojec, dla mnie to rewelacja, ja spratam, gotuje, amala siedzi i nawet od 3ch dni sama w nim usypia:szok:na poczatku nie chciala siedziec, plakala, ale przyzwyczaila sie
co do odkurzacza to moje tez zaczela sie bac, i wyobrazcie sobie boi sie reklamy ORANGE:szok::szok:
My zamiast kojca mamy łóżeczko turystyczne. Gdyby nie ono to już kompletnie nic bym w domu zrobić nie mogła:no: Niestety jeśli chodzi o sprzątanie to u nas wchodzi w grę jedynie sobota kiedy mąż nie pracuje, bierze małego, a ja wtedy sprzątam. Mieszkamy w domku, prawie 200m2, a ja nie cierpię sprzątania na raty, a żeby całą chatkę porządnie ogarnąc potrzebuję prawie pół dnia, a z moim dzieciem to nie wchodzi w grę:no:
Zmarł mój ukochany aktor Patrick Swazy:-(
[*]
[*]
Tyle facet walczył. Dobrze, że chociaż odszedł w otoczeniu rodziny.
Ja też dzisiaj pierwsze co zauważyłam na onecie to informacja o jego śmierci:-(
Młody facet, świetny aktor, a Dirty Dancing to jeden z moich ulubionych filmów:-(
[*]
[*]
[*]
wpadlam sie pochwalić...jak wstał o 6 o 9 zaczęłam usypiąc...minuta,trzy...5nie była potrzebna jak zajrzałam juz spał :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gratuluejmy:tak:
jakie buciki kupiliście? takie już do chodzenia?
Kupiliśmy takie trampko-adidaski. Co prawda Filip jeszcze nie chodzi, ale jak najbardziej nadają się do chodzenia, bo mają twardą podeszwę. Jeśli dziewczynki zamierzacie kupić jakieś buciki na jesień dzieciaczkom to polecam Cocodrillo. Są tam taniutke buciki i bardzo fajne, aż w szoku byłam, że takie tanie te buciki:tak:

I oczywiście
Karolinko nasza kochana 100 latek dla Ciebie!!!

reklama
Kupiliśmy takie trampko-adidaski. Co prawda Filip jeszcze nie chodzi, ale jak najbardziej nadają się do chodzenia, bo mają twardą podeszwę. Jeśli dziewczynki zamierzacie kupić jakieś buciki na jesień dzieciaczkom to polecam Cocodrillo. Są tam taniutke buciki i bardzo fajne, aż w szoku byłam, że takie tanie te buciki:tak:

tanie? to ile kosztowały, jeśli mogę zapytać?

I my dołączamy do zakatarzonych:-( Filipkowi tak cieknie z noska, że aż żal patrzeć. Ząbek wychodzi już od 2 tyg, coś się przebić nie może, więc mam nadzieję, że ten katarek to w końcu jego zwiastun:tak:

My zamiast kojca mamy łóżeczko turystyczne. Gdyby nie ono to już kompletnie nic bym w domu zrobić nie mogła:no: Niestety jeśli chodzi o sprzątanie to u nas wchodzi w grę jedynie sobota kiedy mąż nie pracuje, bierze małego, a ja wtedy sprzątam. Mieszkamy w domku, prawie 200m2, a ja nie cierpię sprzątania na raty, a żeby całą chatkę porządnie ogarnąc potrzebuję prawie pół dnia, a z moim dzieciem to nie wchodzi w grę:no:

Ja też dzisiaj pierwsze co zauważyłam na onecie to informacja o jego śmierci:-(
Młody facet, świetny aktor, a Dirty Dancing to jeden z moich ulubionych filmów:-(
[*]
[*]
[*]

Gratuluejmy:tak:

I oczywiście
Karolinko nasza kochana 100 latek dla Ciebie!!!
dziękujemy

Karolinka bardzo dziękuje :tak::tak::tak:cioteczka Kana zawsze pamieta o urodzinkach:tak::tak::tak::tak:
Aj nie ma za co oczywiscie.....no jakbym mogła zapomniec o swojej przepieknej imienniczce :-) no jak.....hahahha :-pMamusiu mała jest po prostu boska :tak: jeszcze raz naj naj naj:*
Witajcie kochane:-)

Kanuś wyglądaliście wszyscy przepięknie:tak: Niezła agenciara z Mariczki, ale za to ją z Krystiankiem kochamy:-D:-D:-D On swojej przyszłej żonce też zaczyna dorównywać, jeśli chodzi o szaleństwa:sorry2: Kurcze jeszcze w pełni nie raczkuje, ale jak zaczyna wariować to jest po prostu szał:baffled: Jakiś diabeł w niego wstępuje, jest tak energicznym dzieckiem, że na krok nie można go spuścić z oczu. Wszędzie go pełno i nie wie gdzie jajo znieść:no: Od przedwczoraj jak załapał jak się siada, non stop to robi:-D W końcu zaczął się też podnosić na nóżkach:szok: Wyciaga rączki do mnie żebym podeszła, ja kucam a ten pac za barki i wspina się do góry:-) A jak mu to zwinnie idzie:-D

No i pochwal się kochana tymi cudnymi obrączkami:-):-):-)
oJ dUNIU TO BEDĄ WSPANIŁĄ PARKA ROZRABIAKÓW :-)chyba ,że oboje złagodnieją bedąc razem :-p
Co do obrączek to jestem MEGA WKURZONA :wściekła/y::no::angry: oczywiście nie mogło byc za pieknie i nie mogłam ich odebrać dzisiaj ,bo Pani się nie wyrobiła i mam przyjsc w czwartek....ona najpierw do mnie,ze w piatek...no to sie chyba czerwona zrobiła i mówie jej w miare spokojnie,ze jak na piatek jak ja na 12:30 mam slub???? i ze mam jeszcze mase innych spraw do załatwienia,a nie ostatniego dnia biegac za obraczkami....gdzie Pani maiala na to ponad miesiac....
No to na czwartek......OSZALAŁAM....co za ludzie...no kuźwa....:-(
Mamuśki wypełniałyście już ankiety/raporty o pampersach....????

Bo tak szczerze to z Wami moge pogadac o zaletach i wadach, bo nikt z moim znajomych ich nie zna:baffled::baffled::baffled:
Madziu ja juz wypełniałam z 3 razy.... akurat rozmiawaiłam z kumpelami to od razu raportowałam póki pamiętałam....
wiitam mamuśki
Ale m i dzisiaj łep pęka i na nic nie mam czasu, już po 13, a ja dopiero do Was zaglądam, do czego to podobne:szok::crazy:
Oj bidactwo nasze zapracowane......WYBACZAMY:*:*:* tableteczka na głowke i dużo usmiechu:-):tak:
ja mialam na profilu jedna, a ty masz duzo?
Dziewczyny tam jest pokazana jedna,ale trzeba ich wypełnic kilka przez cały okres trwania kampani....jak nie macie z kim gadac to przeciez jedna czy dwie mozna jeszcze "zfałszowac" tylko strajcie sie pamietac ile zaznaczacie osób z którymi rozmawiałyscie,bo czasem o to pytaja w raporcie koncowym....
Dlatego Madziu dostałas maila,ze musisz wypełnic jeszcze kilka....:tak:

Mała śpi,a ja stram się uspokoic,bo rozmowie z tą "kobietą" ze ja tak delikatnie określe....:-(:zawstydzona/y:

Co do obrączek to jestem MEGA WKURZONA :wściekła/y::no::angry: oczywiście nie mogło byc za pieknie i nie mogłam ich odebrać dzisiaj ,bo Pani się nie wyrobiła i mam przyjsc w czwartek....ona najpierw do mnie,ze w piatek...no to sie chyba czerwona zrobiła i mówie jej w miare spokojnie,ze jak na piatek jak ja na 12:30 mam slub???? i ze mam jeszcze mase innych spraw do załatwienia,a nie ostatniego dnia biegac za obraczkami....gdzie Pani maiala na to ponad miesiac....
No to na czwartek......OSZALAŁAM....co za ludzie...no kuźwa....:-(
No nie dziwię się, że wkurzona jesteś z tymi obrączkami:no: Ale spokojnie kochana, wszystko będzie dobrze zobaczysz:tak: Ja jakaś dziwna jestem, bo ja swoim ślubem mimo że był kościelny w ogóle się nie stresowałam:no:
moj tez taki "głupi" za Alexem....:szok::-D
przeciez to buciki na "chwilke" tak naprawde:-)
No właśnie chodzi o to, że na chwilkę, raptem na 2-3 miesiące, później trzeba kupić zimowe, a na wiosnę będą już za małe. Ale mój mężul głupi nie rozumie tego, bo on dla swojego synusia wszystko, a że teraz musimy jak najwięcej kaski odkładać ze względu na budowę to trzeba oszczędzać pieniążki na czym tylko się da:tak:
Pyciolku kurczę miałam Ci to już napisac w sobotę. Byliśmy na zakupach w Opolu i widziałam tam laskę tak podobną do Ciebie, że zgłupiałam czy abyś przpyadkiem wcześniej nie wrociła do PL:confused: Widze jednak, że nie:no:

reklama
No nie dziwię się, że wkurzona jesteś z tymi obrączkami:no: Ale spokojnie kochana, wszystko będzie dobrze zobaczysz:tak: Ja jakaś dziwna jestem, bo ja swoim ślubem mimo że był kościelny w ogóle się nie stresowałam:no:

No właśnie chodzi o to, że na chwilkę, raptem na 2-3 miesiące, później trzeba kupić zimowe, a na wiosnę będą już za małe. Ale mój mężul głupi nie rozumie tego, bo on dla swojego synusia wszystko, a że teraz musimy jak najwięcej kaski odkładać ze względu na budowę to trzeba oszczędzać pieniążki na czym tylko się da:tak:
Pyciolku kurczę miałam Ci to już napisac w sobotę. Byliśmy na zakupach w Opolu i widziałam tam laskę tak podobną do Ciebie, że zgłupiałam czy abyś przpyadkiem wcześniej nie wrociła do PL:confused: Widze jednak, że nie:no:

oj to napewno nie ja...chyba ze w Opolu juz smiga jedna taka sexi dupcia:-D:-D:-Dzartuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry