asiulkaa
Fanka BB :)
I my dołączamy do zakatarzonych:-( Filipkowi tak cieknie z noska, że aż żal patrzeć. Ząbek wychodzi już od 2 tyg, coś się przebić nie może, więc mam nadzieję, że ten katarek to w końcu jego zwiastunKarolinka tez dzisiaj ma mega katarek, kicha non stop, ale wypatrzylam drugiego zabka, wiec mam nadzieje ze to na zabek
My zamiast kojca mamy łóżeczko turystyczne. Gdyby nie ono to już kompletnie nic bym w domu zrobić nie mogładuniu, u mnie w takich sprawach pomaga kojec, dla mnie to rewelacja, ja spratam, gotuje, amala siedzi i nawet od 3ch dni sama w nim usypiana poczatku nie chciala siedziec, plakala, ale przyzwyczaila sie
co do odkurzacza to moje tez zaczela sie bac, i wyobrazcie sobie boi sie reklamy ORANGE![]()
Niestety jeśli chodzi o sprzątanie to u nas wchodzi w grę jedynie sobota kiedy mąż nie pracuje, bierze małego, a ja wtedy sprzątam. Mieszkamy w domku, prawie 200m2, a ja nie cierpię sprzątania na raty, a żeby całą chatkę porządnie ogarnąc potrzebuję prawie pół dnia, a z moim dzieciem to nie wchodzi w grę
Ja też dzisiaj pierwsze co zauważyłam na onecie to informacja o jego śmierci:-(Zmarł mój ukochany aktor Patrick Swazy:-(
[*]
[*]
Tyle facet walczył. Dobrze, że chociaż odszedł w otoczeniu rodziny.
Młody facet, świetny aktor, a Dirty Dancing to jeden z moich ulubionych filmów:-(
[*]
[*]
[*]
Gratuluejmywpadlam sie pochwalić...jak wstał o 6 o 9 zaczęłam usypiąc...minuta,trzy...5nie była potrzebna jak zajrzałam juz spał))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kupiliśmy takie trampko-adidaski. Co prawda Filip jeszcze nie chodzi, ale jak najbardziej nadają się do chodzenia, bo mają twardą podeszwę. Jeśli dziewczynki zamierzacie kupić jakieś buciki na jesień dzieciaczkom to polecam Cocodrillo. Są tam taniutke buciki i bardzo fajne, aż w szoku byłam, że takie tanie te bucikijakie buciki kupiliście? takie już do chodzenia?

I oczywiście
Karolinko nasza kochana 100 latek dla Ciebie!!!
na poczatku nie chciala siedziec, plakala, ale przyzwyczaila sie
Mamusiu mała jest po prostu boska 
Kurcze jeszcze w pełni nie raczkuje, ale jak zaczyna wariować to jest po prostu szał
Jakiś diabeł w niego wstępuje, jest tak energicznym dzieckiem, że na krok nie można go spuścić z oczu. Wszędzie go pełno i nie wie gdzie jajo znieść
oczywiście nie mogło byc za pieknie i nie mogłam ich odebrać dzisiaj ,bo Pani się nie wyrobiła i mam przyjsc w czwartek....ona najpierw do mnie,ze w piatek...no to sie chyba czerwona zrobiła i mówie jej w miare spokojnie,ze jak na piatek jak ja na 12:30 mam slub???? i ze mam jeszcze mase innych spraw do załatwienia,a nie ostatniego dnia biegac za obraczkami....gdzie Pani maiala na to ponad miesiac....
Widze jednak, że nie