reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie mamuski
a moja kolezanka kupuje ciagle w bon prix i rzeczy sa bardzo fajne:tak::tak::tak:i jest bardzo zadowolona
ja niestety nie mam dobrych doświadczen z bon prixem:-( zamówiłam pare zeczy i okazały sie totalnym niewypałem:eek:

MAMY DRUGIEGO ZĄBECZKA!!!!!!!

przebił się, mam nadzieję że teraz katar da spokój Juleczce:tak::tak::tak:
i my już mamy 2 ząbka :tak::tak::tak:
GRATULUJEMY!!!!!!

Tak czytam o kolejnych ząbkach Waszych dzieciaczków i smutno mi się robi, bo my jeszcze nie mamy żadnego:-(:sorry: Pewnie córa tak jak ja, najpierw będzie biegać, a dopiero później zęby...coby żadnego nowego nie wybić przy nauce chodzenia:-D Bo ja chodziłam jak skończyłam 9 miesięcy, a pierwszego ząbka miałam dopiero zaraz przed roczkiem:sorry:
Martuś nieprzejmuj sie, każde dziecko ma swój własny cykl i u każdego dziecka wszystko przebiega inaczej:tak:, mojej Nusi ząbki pojawiły sie tydzien temu i to dwa naraz, a ma juz prawie dziesięc miesiecy:tak:
Patrysiu sto latek!!!!!

Natalciu z okazji 10 miesiaca i Marysiu z okazji 9 miesiaca mega buziaczki

i my sie podpisujemy wszystkiego naj!!!!!!!!!!!

Witam Kochane;-)

Wpadłam poczytać, a nawet nie było za bardzo co:-p Tylko jedna stronka:szok: Moje dziecko właśnie usypia, Tatuś poszedł do pracy, a ja mam troszkę wolnego:tak: Później przyjeżdża moja babcia i idziemy na spacerek do parku. W ogóle mam dzisiaj dobry nastrój, bo niemężowego przenieśli na inny dział w pracy i będzie pracował tylko na ranki od 6 do 14:-) Koniec z głupimi popołudniówkami:-D I ja w październiku wracam w związku z tym do pracy na pół etatu, więc wreszcie troszkę się podreperujemy finansowo:tak: Jednak zawsze słoneczko wkońcu wychodzi:tak:

Z innych wieści, to katarku ciąg dalszy:-( W nocy niuńka już śpi mi spokojnie, ale zbiera się jeszcze troszke w nosku...kiedy to sobie pójdzie od nas:wściekła/y:

Witam Kochane;-)

Wpadłam poczytać, a nawet nie było za bardzo co:-p Tylko jedna stronka:szok: Moje dziecko właśnie usypia, Tatuś poszedł do pracy, a ja mam troszkę wolnego:tak: Później przyjeżdża moja babcia i idziemy na spacerek do parku. W ogóle mam dzisiaj dobry nastrój, bo niemężowego przenieśli na inny dział w pracy i będzie pracował tylko na ranki od 6 do 14:-) Koniec z głupimi popołudniówkami:-D I ja w październiku wracam w związku z tym do pracy na pół etatu, więc wreszcie troszkę się podreperujemy finansowo:tak: Jednak zawsze słoneczko wkońcu wychodzi:tak:

Z innych wieści, to katarku ciąg dalszy:-( W nocy niuńka już śpi mi spokojnie, ale zbiera się jeszcze troszke w nosku...kiedy to sobie pójdzie od nas:wściekła/y:
martusia super wieści. A z tym aktarkiem to i Kubul się męczy już ze dwa tygodnie. niby nic poważnego ale z noska cieknie.

Witajcie
Patrysiu sto latek!!!!!

Natalciu z okazji 10 miesiaca i Marysiu z okazji 9 miesiaca mega buziaczki
Podpinamy się pod śliczne życzonka

My dzisiaj idkamy pozniej zobaczyc za drzwiami do kuchni,ale chcialabym takie charmonijkowe,bo kurcze ta kuchnia u nas taka mała.....
A z tych nieciekawych wieści to jutro wraca moj brat.......:-(:-(:-( 4 miesiace tak szybko zleciały.... za szybko :szok::szok::szok:

Oczywiście ja znowu mam nadzieje....(nadzieja matka glupich) ze się zmieni po powrocie i bedzie w koncu dobrze......chociaz wszyscy dookolo mi powtarzaja,ze nie mam sie co łudzic.....:-(
Udanych zakupów i poprawy stosunków z bratem, szkoda, ze nie macie swojego mieszkanka

Witajcie;
u nas znowu nieciekawa nocka.
Moim marzeniem jest, żeby choć 1 przespać i spać do bólu....
marzenia sie spelniają, wiec trzymam kciuki

W ogóle mam dzisiaj dobry nastrój, bo niemężowego przenieśli na inny dział w pracy i będzie pracował tylko na ranki od 6 do 14:-) Koniec z głupimi popołudniówkami:-D I ja w październiku wracam w związku z tym do pracy na pół etatu, więc wreszcie troszkę się podreperujemy finansowo:tak: Jednak zawsze słoneczko wkońcu wychodzi:tak:
No to dobrze, ze jakos sie zaczynają sprawy układac, a tak się bidulko martwiłaś.
Zdrówka dla was

Lilac, dla Was też dużo zdrówka,

Szczerze nie wiedziałam, że można nie zdać. Przykro, ale może to ją nauczy...

Ja tez nie wiedziałam....pewnie zrobiła z siebie kompletnego tłumoka.

Ehhh ja cierpię na chroniczny brak czasu!!!! Zuzia już wogóle popołudniu nie spi więc cały czas mam zajęty małą wiercipiętą...tylko by się przytulała...i całowała..... a raczkować nie chce ani chodzić leniuszek:)

Agatkas, fajnie że Zuzia taka przytulanka, moja nie lubi interesuje ją wszystko dookoła, a przytulaski nie.
A z siorką to rzeczywiscie trochę nerwowo, ale moze bedzie miała nauczkę i zmądrzeje

reklama
Od poniedziałku będę próbowała Bartka nauczyć spać samemu w łóżeczku. Dopiero od poniedziałku bo mężowemu akurat wypada tydzień nocek w pracy. A on jest też miękki jeśli chodzi o Bartka ( po 2 minutach płaczu "nooo weźgo, on tak płacze... ). A w tej sytuacji jedna miękka osoba ( czyli JA :zawstydzona/y: ) to już i tak za dużo :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry