Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie;
u nas znowu nieciekawa nocka.
Moim marzeniem jest, żeby choć 1 przespać i spać do bólu....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja niestety nie mam dobrych doświadczen z bon prixem:-( zamówiłam pare zeczy i okazały sie totalnym niewypałema moja kolezanka kupuje ciagle w bon prix i rzeczy sa bardzo fajnei jest bardzo zadowolona
MAMY DRUGIEGO ZĄBECZKA!!!!!!!
przebił się, mam nadzieję że teraz katar da spokój Juleczce![]()
GRATULUJEMY!!!!!!i my już mamy 2 ząbka![]()
Martuś nieprzejmuj sie, każde dziecko ma swój własny cykl i u każdego dziecka wszystko przebiega inaczejTak czytam o kolejnych ząbkach Waszych dzieciaczków i smutno mi się robi, bo my jeszcze nie mamy żadnego:-sorry: Pewnie córa tak jak ja, najpierw będzie biegać, a dopiero później zęby...coby żadnego nowego nie wybić przy nauce chodzenia
Bo ja chodziłam jak skończyłam 9 miesięcy, a pierwszego ząbka miałam dopiero zaraz przed roczkiem
![]()
, mojej Nusi ząbki pojawiły sie tydzien temu i to dwa naraz, a ma juz prawie dziesięc miesiecy
Patrysiu sto latek!!!!!
Natalciu z okazji 10 miesiaca i Marysiu z okazji 9 miesiaca mega buziaczki
Tylko jedna stronka
Moje dziecko właśnie usypia, Tatuś poszedł do pracy, a ja mam troszkę wolnego
Później przyjeżdża moja babcia i idziemy na spacerek do parku. W ogóle mam dzisiaj dobry nastrój, bo niemężowego przenieśli na inny dział w pracy i będzie pracował tylko na ranki od 6 do 14:-) Koniec z głupimi popołudniówkami
I ja w październiku wracam w związku z tym do pracy na pół etatu, więc wreszcie troszkę się podreperujemy finansowo
Jednak zawsze słoneczko wkońcu wychodzi

martusia super wieści. A z tym aktarkiem to i Kubul się męczy już ze dwa tygodnie. niby nic poważnego ale z noska cieknie.Witam Kochane;-)
Wpadłam poczytać, a nawet nie było za bardzo coTylko jedna stronka
Moje dziecko właśnie usypia, Tatuś poszedł do pracy, a ja mam troszkę wolnego
Później przyjeżdża moja babcia i idziemy na spacerek do parku. W ogóle mam dzisiaj dobry nastrój, bo niemężowego przenieśli na inny dział w pracy i będzie pracował tylko na ranki od 6 do 14:-) Koniec z głupimi popołudniówkami
I ja w październiku wracam w związku z tym do pracy na pół etatu, więc wreszcie troszkę się podreperujemy finansowo
Z innych wieści, to katarku ciąg dalszy:-( W nocy niuńka już śpi mi spokojnie, ale zbiera się jeszcze troszke w nosku...kiedy to sobie pójdzie od nas![]()
Podpinamy się pod śliczne życzonkaPatrysiu sto latek!!!!!
Natalciu z okazji 10 miesiaca i Marysiu z okazji 9 miesiaca mega buziaczki
Udanych zakupów i poprawy stosunków z bratem, szkoda, ze nie macie swojego mieszkanka
My dzisiaj idkamy pozniej zobaczyc za drzwiami do kuchni,ale chcialabym takie charmonijkowe,bo kurcze ta kuchnia u nas taka mała.....
A z tych nieciekawych wieści to jutro wraca moj brat.......:--
-( 4 miesiace tak szybko zleciały.... za szybko
Oczywiście ja znowu mam nadzieje....(nadzieja matka glupich) ze się zmieni po powrocie i bedzie w koncu dobrze......chociaz wszyscy dookolo mi powtarzaja,ze nie mam sie co łudzic.....:-(
marzenia sie spelniają, wiec trzymam kciukiWitajcie;
No to dobrze, ze jakos sie zaczynają sprawy układac, a tak się bidulko martwiłaś.W ogóle mam dzisiaj dobry nastrój, bo niemężowego przenieśli na inny dział w pracy i będzie pracował tylko na ranki od 6 do 14:-) Koniec z głupimi popołudniówkamiI ja w październiku wracam w związku z tym do pracy na pół etatu, więc wreszcie troszkę się podreperujemy finansowo
![]()
Szczerze nie wiedziałam, że można nie zdać. Przykro, ale może to ją nauczy...
Patrysiu sto latek!!!!!
Natalciu z okazji 10 miesiaca i Marysiu z okazji 9 miesiaca mega buziaczki przesyła Juleczka i ciocia Magda
) to już i tak za dużo