Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Poza tym Martusiu ciesze sie ogromnie,ze tak fajnie sie Wam poukładało.....to teraz tylko ja bede narzekała na popołudniówki juz mężowego???? i nocki zresztą tez,ale na nocki nie narzekam....![]()
akurat w tym tygodniu popołudniówki 

teraz piję 3 kawę i czekam na obiadek

idę Was nadrabiać

Patrycja nie spała mi popołudniu, więc mam nadzieje, że ładnie zaśnie wieczorem
Nadrobiłam cały dzień, idę ogarnąć ciut mieszkanko i kąpać mojego Bąbla, bo zbliża się pora:-)Nio moj ma teraz nocki......ja tak wiesz....nie przepadama,el wole je juz od popoludniówek...bo wtedy cały dzien do dupci.....ale ja akurat najbardziej nie lubię nocek![]()
Aj Edee stronek by mi zabrakło jakbym zaczeła Ci opisywac mase zajsc i tym podobnych......szkoda śłow....a obecnie on była od 26 maja w kanadzie u mojej mamy,ale postanowił,ze tam nie zostaje i planowo jutro wraca.....Kanuś, a czemu Ty taka cięta jesteś na brata, bo ja nic nie wiem, gdzie on teraz był, że wraca do Was do domu ?
![]()
:-(
:-):-):-):-) i tak dzielnie go przechodzi,ze szok...troszke tylko marudzi i ma rzadsza kupcie....ale to tyle....
Na spacerze nie udało mi się go ubić ani poźniej w domu. Obudził się o 18:45 wykąpalismy go wcześniej, zjadł i znowu śpi. Szczerze to chyba do niego dołącze bo mężowy ma dziś wyjście wieczorne z kolegami i zostajemy sami w domu :-)