mamusia2008
mamusia Karolinki
o matko, tak malo placaJest za 1500 zł. A Nas same mieszkanie kosztowało 1900 zł a gdzie życie i jedzenie??:-(

i tak duzo za wynajem

to moja rata za mieszkanie jest 1200
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o matko, tak malo placaJest za 1500 zł. A Nas same mieszkanie kosztowało 1900 zł a gdzie życie i jedzenie??:-(

i tak duzo za wynajem

to moja rata za mieszkanie jest 1200

Dzis za to ma straszna chrype i katar chyba od tego darcia, mam straszne wyrzuty sumienia i chec zabraz go dzis do nas do spania, ale musz byc twarda powiedzialam a to musze powiedziec b
A ile u Was zajelo to odzwyczajanie od spania z mamusia??
Jak juz dawno obiecalam. No i od dzis jestem juz "bardzo" w ciazy poplakalam sie na reklamie kredytu hipotecznego banku Millenium

Ta piosenka i te szczesliwe rodziny biegajace po wlasnych ogrodkach i balkonach... Ehhh 

a mężowy był w warszawie po autko(mamy nowy samochodzik hurrraa!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-))i dopiero dzisiaj mam nową klawiature wieć pisze do Was...a no i zrobilam sobie wczoraj pazurki, odwazylam sie
Edee czy Twoj synus tez kzyczy jak odchodzisz od niego na metr??? Mari od paru dni tak nie lubi rozlak na wiecej niz metr ze szokkk.... co anjmniej jask na filmiku Cyprysiowej....
wiesz karolinka tak patrzyla na te moje pazurki, dlugo nie mogla zrozumec o co chodzi, ale oczywiscie chciala do buzi wlozyc

na razie jestem, ale juz duzo czytam na temat tych tipsow i bede uczyc sie sama robic, bo to jest bardzo latwe
I jak??zadowolona???;-);-);-)zrobilas french???

Zamiast 'z' mam 'y', alt mi nie dziala
I jak to naprawic
Niemezowz nie bedzie zadowolony

Heheh zeby naprawic ta zamiane x na y musisz wcisnac alt+ctrl, ale alt Ci nie dziala heheheUff, moje dziecko padlo.... Wyrwala mi dzisiaj kolejnego klawisza, spacje, i poprzestawiala cos w klawiaturzeZamiast 'z' mam 'y', alt mi nie dziala
I jak to naprawic
Niemezowz nie bedzie zadowolony
![]()

Chyba powinnas miec drugi po prawej str
Heheh zeby naprawic ta zamiane x na y musisz wcisnac alt+ctrl, ale alt Ci nie dziala heheheChyba powinnas miec drugi po prawej str
![]()
Wcisnąć trzeba CTRL + SHIFT. I polskie znaki też już działają.....tylko ta spacja

aaa no racje ctrl+alt+del jak sie resetuje pomylilo mi sieNaprawilamWcisnąć trzeba CTRL + SHIFT. I polskie znaki też już działają.....tylko ta spacja
Rośnie mi urwis nie z tej ziemi![]()