M
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest za 1500 zł. A Nas same mieszkanie kosztowało 1900 zł a gdzie życie i jedzenie??:-(

gdyz nikt nie chce zatrudniac ludzi po studiach bez doswiadczenia , kurcze nie po to zapitalasz przez kilka lat i siedzis w ksiazkach zeby pozniej..............................echhhhhhhhhhhhhh:-mowisz na reklamie hehehhe musze ją obejrzec koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!Dziendobry dziewczynki))
Przedewszystkim buziaczki dla wszystkich solenizantow, my tez wczoraj mielismy "urodzinki", ale nikt nie pamietal =(((-D Przeczytala ksiazke polecana przez Ola2in1 i ten sposob naprawde dziala, to nic ze moje serce peklo na 1000 kawalkow i caly Londyn byl postawiony na nogi, ale moj aniolek zasnol sam po 40 min walki
Dzis za to ma straszna chrype i katar chyba od tego darcia, mam straszne wyrzuty sumienia i chec zabraz go dzis do nas do spania, ale musz byc twarda powiedzialam a to musze powiedziec b
A ile u Was zajelo to odzwyczajanie od spania z mamusia??
Znalazlam tez chilke i odwiedzilam cichociemnegoJak juz dawno obiecalam. No i od dzis jestem juz "bardzo" w ciazy poplakalam sie na reklamie kredytu hipotecznego banku Millenium
Ta piosenka i te szczesliwe rodziny biegajace po wlasnych ogrodkach i balkonach... Ehhh
I na koniec ciekawostka
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181...1528011,wiadomosc.html?_ticrsn=5&ticaid=68ce2

toz to zaszczyt bedzie jemu wozic tak dostojna pannice jak Juleczka

a niemysleliscie o wynajeciu kawalerki???? zawsze taniej wychodzi a roznica w cenie jest . a co do pracy to kuzwa placa malo a wymagania z księżyca wziete plus oczywiscie kilkuletnie doswiadczenie zapewne wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ostatnio czytalam w gazecie ze lawinowo wzrosla liczba bezrobotnych do 25 rokugdyz nikt nie chce zatrudniac ludzi po studiach bez doswiadczenia , kurcze nie po to zapitalasz przez kilka lat i siedzis w ksiazkach zeby pozniej..............................echhhhhhhhhhhhhh:-
-
-(
no tak wy jeszcze pieski macie.Wiesz w kawalerce nie zmieścimy się z dzieckiem i 2 Dogami Niemieckimi.
Zresztą kawalerka wcale nie wychodzi o wiele taniej od 2 pokoi.

wiesz Kasiu, my wynajmowalismy przez 2 lata na woli i placilismy tylko 900zl, i wiem ze teraz ten gosciu tez bierze tyle kasy, bo to jest jedny pokoj, no tylko ze co zrobic z pasamiWiesz w kawalerce nie zmieścimy się z dzieckiem i 2 Dogami Niemieckimi.
Zresztą kawalerka wcale nie wychodzi o wiele taniej od 2 pokoi.
i oto jest pytanie,no my tez kiedys wynajmowalismy kawalerke gdyz wolelismy sobie odlozyc pieniazki niz doplacac do 2 pokoiwiesz Kasiu, my wynajmowalismy przez 2 lata na woli i placilismy tylko 900zl, i wiem ze teraz ten gosciu tez bierze tyle kasy, bo to jest jedny pokoj, no tylko ze co zrobic z pasamii oto jest pytanie,
no dla nas to bylo oki, ale marzycielka ma 2ch psow i to jest problemno my tez kiedys wynajmowalismy kawalerke gdyz wolelismy sobie odlozyc pieniazki niz doplacac do 2 pokoi

a że ja "chomik"to skladam...ale dzisiaj wziełam się i wynosze wszystkie za male ubranka!!!!!Madzienko gratulacje dla samochodziku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!toz to zaszczyt bedzie jemu wozic tak dostojna pannice jak Juleczka
![]()