Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez bym stawiala na ta, uwielbiam Zawitkowskiego

.ja gadu gadu z wami a mój syn mi powywalał wszystkie apaszki, szale i rękawiczki z szafy i roznosi je po całym pokoju![]()

Hey
Moja Młoda też od rana wariuje.
Musze ją pilnować bo rozrywa książki
A mamy ich sporo.
M. pojechał skaładac kolejne CV a moja mama byc może już dzisiaj zaczyna pracę.
Ja też będę w to samo miejsce składać CV;-)
Wszystkiego Naj dla Solenizantów.
Powiedzcie dlaczego mojego synka nie interesuje zadna jedo zabawka tylko wszystko czego nie moze. Ostatnio jego ulubiona zabawa to stawanie przy telewizorze i przełaczanie kanałów albo wyłanczanie go, a to wszystko się dzieje zawsze jak cos ogladam i to w najwazniejszym momencie. Aaaa no i wstajemy rano idziemy do salonu i notorycznie, codziennie piewsze co robi szybko leci do stolika i wywala wszystkie gazety które sa pod nim, nawet nie fatyguje się zeby to posprzatac, bo zaraz robi to samo, chyba lubi jak leża na podłodze i moze po nim chodzic, a czasmai i uda się którąś podrzec
![]()
o zapomnialam jeszce o smieciach, normalne szkoda gadac jak ja z nia walcze![]()

wiesz Kasiu, my wynajmowalismy przez 2 lata na woli i placilismy tylko 900zl, i wiem ze teraz ten gosciu tez bierze tyle kasy, bo to jest jedny pokoj, no tylko ze co zrobic z pasamii oto jest pytanie,

no my po prostu trafilismy na takiego goscia, ale ja szukalam tego mieszkania mieszkajac jeszce w lublinie, do lapy placilismy 800zl, a 100 dawalismy na oplaty, blisko centrum, lokalizacja super, wiem ze on teraz tyle samo bierzeWitajcie słońca.
900 zł
my za kawalerkę w poznaniu z opłatami ok 1300 zł pałciliśmy i to było w miarę tanio...

Witajcie słońca.
Co to za praca dla ciebie?
Trzymam kciuki za mężowego.

, nic się nie dzieje.