Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wlasnie tak powroce do tego tematu urodzinek na ile osob robicie imprezke ??? w domku czy gdzies w restauracji...
np. mogly by sie pochwalic mamusie ktore maja juz za soba pierwszy roczek poprzedniego dzieckaczekam na szczegolowy opis np. blizniaki jaki mialy pierwszy roczek
![]()

My robimy imprezke w domu na 12 osób.
Będą balony, serpentyny i dla każdego urodzinowa czapeczka.
Już z mamą ustaliśmy menu a udokorowanie bedzie najfajniejsze no i jeszcze kilka dni przed Oli zostawiamy z babciami a my jedziemy do Kielc po prezenty:-)
Powiem ci ze wozeczek jest świetny!!!! Tez mam znajomych co maja ten wozek. Jest bardzo wygodny. Ja bym na Twoim miejscu kupowala bez zastanowieniaA my od rana z mezowym na zakupkach rozgladalismy sie juz za podwojnymi wozkami, masakra, ale chyba najpredzej zdecyduje sie na ten mozna zrobic i podwojny i pojedynczy:Baby Equipment Complete
a malemu kupilismy narazie taka parasolke

dlaczego aż do Kielc? mówimy o Kielcach w świętokrzyskim??
Bo mieszkamy w Starachowicach.
A w Kielcach jest Galeria Echo;-)
sprawdziłam na mapie i już wszystko mi pasuje
hahah, bo ja idiotka myślałam że Starachowice są pod samą Warszawą 

u nas w niedziele najlepsza impreza, a on wolne, no więc idziemy troche sie odstresować..juz tak dawno nie tańczyliśmy, chyba ostatni raz na naszym weselu
...wstyd normalnie