reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a wlasnie tak powroce do tego tematu urodzinek na ile osob robicie imprezke ??? w domku czy gdzies w restauracji...
np. mogly by sie pochwalic mamusie ktore maja juz za soba pierwszy roczek poprzedniego dziecka :cool2: czekam na szczegolowy opis np. blizniaki jaki mialy pierwszy roczek:-D

Hey Słońca

My robimy imprezke w domu na 12 osób.
Będą balony, serpentyny i dla każdego urodzinowa czapeczka.
Już z mamą ustaliśmy menu a udokorowanie bedzie najfajniejsze no i jeszcze kilka dni przed Oli zostawiamy z babciami a my jedziemy do Kielc po prezenty:-)

A ja zachorowałam na wózek nowy :-(
Jeśli M. pójdzie do pracy to w listopadzie na początku bedzie sporo kaski i mogę ten wózek kupić ale ja chcę go teraz kupić.
Zastanawiam się skąd kaskę załatwić:-D

A my od rana z mezowym na zakupkach rozgladalismy sie juz za podwojnymi wozkami, masakra, ale chyba najpredzej zdecyduje sie na ten mozna zrobic i podwojny i pojedynczy:Baby Equipment Complete
a malemu kupilismy narazie taka parasolke
Powiem ci ze wozeczek jest świetny!!!! Tez mam znajomych co maja ten wozek. Jest bardzo wygodny. Ja bym na Twoim miejscu kupowala bez zastanowienia:tak:
A teraz ochrzan- NA ZAKUPY MYKAJ KOCHANA:-D:tak:

witam dziewczynki,
hmm..jak tak rzadko do was zaglądam, to nawet nie wiem co mam napisać...:sorry::szok:
u nas leniwie niedzielnie, babcia poszła na spacerek a Wiktorkiem, mężuś na siłownie pojechał, a ja...zaraz za obiadek sie biore bo u nas juz 13 późno się robi...
a wieczorkiem...wybieramy się z mężusiem na dicho:-D:tak:u nas w niedziele najlepsza impreza, a on wolne, no więc idziemy troche sie odstresować..juz tak dawno nie tańczyliśmy, chyba ostatni raz na naszym weselu:-D:tak:...wstyd normalnie:zawstydzona/y:

udanej niedzieli wam życzę, pozdrowionka, i buziaki dla solenizantów dzisiejszych i wczorajszych

witam:tak:

beciaczku zycze udanej imprezki ja niestety z moim nocnym cycoholikiem nigdzie nie moge sie wyrwac ale zaraz uciekamy na pizze:tak:

marzycielko ciesze sie ze u was lepiej z praca;-)

i mam propozycje moze zalozymy nowy watek zwiazany z roczkiem naszych pociesz bo to juz niebawem co wy na to :eek:

reklama
Witam niedzielnie.
U nas dzisisaj pogoda przecudna, ślicznie świeci słonko i jest cieplutko, szkoda ze od jutra ma być gorzej.

A mi dzisiaj trochę lepiej, bo okazało się ze to nie kolega męża zginął, a jakiś inny chłopak, wiem ze okrutnie to brzmi i kazdego szkoda, ale jak ginie ktoś kogo się zna i jego i dzieci i żonę, to serce pęka,a tak lżej mi po prostu, bo go nie znałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry