reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć :-)

U nas nocka spokojna :tak: Alan zasnął o 21 i spał do samej 7 na mleczko :tak:pewnie pobawi się do 9 i znów pójdzie nyny :tak: ale tym razem już z mamusią :tak::-D:-D:-D

ide poczytać co u Was, jeśli wogóle będzie co :sorry::shocked2:

reklama
Agacia, a musisz mówić, że ślubny? Powiedz, że na imprezę idziesz i zapłacisz 35;-)

Ale mi dzisiaj głowa pęka...Ale to może z niewyspania, bo Hania dzisiaj znowu non stop w nocy cyculiła...U nas to już nałóg.
To jest salon kosmetyczny u mnie w mieście, a że to małe miasteczko to wszysty wiedzą, że mam slub :-(

Witam się w deszczowy dzień :-(. Wczoraj u nas piekna pogoda, że nawet na krótki rękaw można było chodzić, a dziisaj znowu masakra. Na 12 lece na tipsy :-D ( K mowi wszystkim , że ide na chipsy :-D). Potem przyjeżdża niania do małego, żeby się jeszcze z małym poznali do końca :-D. K chory , leci z nosa jak z kranu, juz go widze na slubie cały czerwony nos od wycierania. A najlepsze jest to, że jak ma katara to treaci węch i smak i najbardziej ubolewa nad tym ze na weselu nie będzie czuł co je :eek:. Ja juz się lepiej czuje, mały niby też ale dzisiaj rano zaczął kaszleć :-(, wiec juz sama mnie wiem :-(.

Co tutaj tak pusto ?
A gdzie tygrys?

Witajcie;
ja mam już trochę lepszy nastrój...
Ale za to znowu głowa mnie boli - im jestem starsza tym gorzej toleruję zmiany aury:-(.

I dla usprawiedliwienia rannej nieobecności napiszę, że ja od rnam raczej nie mam czasu na komputer...

reklama
To jest salon kosmetyczny u mnie w mieście, a że to małe miasteczko to wszysty wiedzą, że mam slub :-(

Witam się w deszczowy dzień :-(. Wczoraj u nas piekna pogoda, że nawet na krótki rękaw można było chodzić, a dziisaj znowu masakra. Na 12 lece na tipsy :-D ( K mowi wszystkim , że ide na chipsy :-D). Potem przyjeżdża niania do małego, żeby się jeszcze z małym poznali do końca :-D. K chory , leci z nosa jak z kranu, juz go widze na slubie cały czerwony nos od wycierania. A najlepsze jest to, że jak ma katara to treaci węch i smak i najbardziej ubolewa nad tym ze na weselu nie będzie czuł co je :eek:. Ja juz się lepiej czuje, mały niby też ale dzisiaj rano zaczął kaszleć :-(, wiec juz sama mnie wiem :-(.

Co tutaj tak pusto ?
A gdzie tygrys?
jestem jestem ostatnio sypiam do 8;30 potem oczywiscie podloge na mopie trzeba przeleciec kurze poscierac takie tam poranne rytuały i wreszcie jestem:-D:-D
Agaciu kup temu swojemu na katar olejek herbaciany i dodaj kilka kropel do nawilzacza powietrza albo do takiego specjalnego kominka do olejkow niech to paruje caly czas w mieszkaniu niech to wdycha a katar szybciej minie sprawdzone na Tygrysie:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas pooda wczoraj boska , wyszlam po meza z Filipkiem gdy wracal z pracy i moje kochanie na dzien dobry( gdyz rano spie ,nie widzimy sie gdy on wychodzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)mowi do mnie "jak Ty ślicznie dzisiaj wygladzasz "normalnie balsam dla moich uszu:-D:-D:-D:-D:-D:-Dja mowie kochanie ale ja przeciez caly czas slicznie wygladam a on "oczywiscie ze codziennie pieknie wygladasz ale dzis wyjatkowo pieknie wygladasz:-D:-D"
co tam jeszcze u nas aa Fifi jest posiadaczem juz 6 zębów :-):-):-)
i nie wiem co mam jeszcze napisac , hm troszke bylam chora zatoki , bol glowy ogolne nic nie chcenie ale przeszlo nawet tesciowa chciala przyjechac zebym mogla sie wylezec w lozku a ona by Filipkiem sie zajela ale powiedzialam ze sobie poradze i poradzilam:tak::tak::-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry