Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest salon kosmetyczny u mnie w mieście, a że to małe miasteczko to wszysty wiedzą, że mam slub :-(Agacia, a musisz mówić, że ślubny? Powiedz, że na imprezę idziesz i zapłacisz 35;-)
Ale mi dzisiaj głowa pęka...Ale to może z niewyspania, bo Hania dzisiaj znowu non stop w nocy cyculiła...U nas to już nałóg.
( K mowi wszystkim , że ide na chipsy
). Potem przyjeżdża niania do małego, żeby się jeszcze z małym poznali do końca
. K chory , leci z nosa jak z kranu, juz go widze na slubie cały czerwony nos od wycierania. A najlepsze jest to, że jak ma katara to treaci węch i smak i najbardziej ubolewa nad tym ze na weselu nie będzie czuł co je
. Ja juz się lepiej czuje, mały niby też ale dzisiaj rano zaczął kaszleć :-(, wiec juz sama mnie wiem :-(.To tylko my nie spimy ?Cześć :-)
U nas nocka spokojnaAlan zasnął o 21 i spał do samej 7 na mleczko
pewnie pobawi się do 9 i znów pójdzie nyny
ale tym razem już z mamusią
ide poczytać co u Was, jeśli wogóle będzie co![]()
Gdzie reszta mamusiek ?Agacia, a musisz mówić, że ślubny? Powiedz, że na imprezę idziesz i zapłacisz 35;-)
Ale mi dzisiaj głowa pęka...Ale to może z niewyspania, bo Hania dzisiaj znowu non stop w nocy cyculiła...U nas to już nałóg.
To tylko my nie spimy ?Gdzie reszta mamusiek ?
no przeciez to juz prawie południeNo śpi![]()

Nie no to wybaczam :-)Kochana niektórzy to nawet pracują:-(
jestem jestem ostatnio sypiam do 8;30 potem oczywiscie podloge na mopie trzeba przeleciec kurze poscierac takie tam poranne rytuały i wreszcie jestemTo jest salon kosmetyczny u mnie w mieście, a że to małe miasteczko to wszysty wiedzą, że mam slub :-(
Witam się w deszczowy dzień :-(. Wczoraj u nas piekna pogoda, że nawet na krótki rękaw można było chodzić, a dziisaj znowu masakra. Na 12 lece na tipsy( K mowi wszystkim , że ide na chipsy
). Potem przyjeżdża niania do małego, żeby się jeszcze z małym poznali do końca
. K chory , leci z nosa jak z kranu, juz go widze na slubie cały czerwony nos od wycierania. A najlepsze jest to, że jak ma katara to treaci węch i smak i najbardziej ubolewa nad tym ze na weselu nie będzie czuł co je
. Ja juz się lepiej czuje, mały niby też ale dzisiaj rano zaczął kaszleć :-(, wiec juz sama mnie wiem :-(.
Co tutaj tak pusto ?
A gdzie tygrys?

)mowi do mnie "jak Ty ślicznie dzisiaj wygladzasz "normalnie balsam dla moich uszu

ja mowie kochanie ale ja przeciez caly czas slicznie wygladam a on "oczywiscie ze codziennie pieknie wygladasz ale dzis wyjatkowo pieknie wygladasz
"