reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hey

Dziewczyny! A u Nas na podwórku śniegu po kostki i nadal mocno sypie :szok::-D:-D
Zrobię Wam później foteczki bo idziemy na dwór oglądać śnieg z bliska.
Młoda będzie w szoku :-D
Jak ja Kocham Zime , Jak ja Kocham Zime tralalala :-D:-D:-D:-D:-D
Odbiło mi z rana.

Cyprysiowa
trzymam kciukasy za egzamin:-)

Wszystkiego najsłodszego i kolorowego dla Filipka i Lilianki:tak:
A w załączniku przesyłam Wam widok ode mnie ze schodów:tak:My niestety nie wyjdziemy dzisiaj na dwór bo strasznie zacina tym śniegiem i byłaby to wątpliwa przyjemnośc:no:

Załączniki

• SDC10040.jpg
    SDC10040.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC10041.jpg
    SDC10041.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 43
NATALIO I ANDRZEJU z okazji TRZECIEJ ROCZNICY ŚLUBU dużo szczęścia i miłości na codzień a nie tylko od święta i żebyście przez kolejne rocznice byli w sobie tak zakochani jak teraz.

Dzieki dziewczyny. W ogole masakra taki stres ze szok. :szok: brzuch mnie boli od rana. o 7 jezdzilam, parkowanie tylem rownolegle mi nie wychodzi. :-(Deszcz jak cholera...ehhh tez sobie dzien wybralam.

Wszystkiego najsłodszego i kolorowego dla Filipka i Lilianki:tak:
sto lat Filipku !!!:-D

NATALIO I ANDRZEJU z okazji TRZECIEJ ROCZNICY ŚLUBU dużo szczęścia i miłości na codzień a nie tylko od święta i żebyście przez kolejne rocznice byli w sobie tak zakochani jak teraz.
No i sie podpisuję obiema rękoma :-D Duuuuużo miłości !!!!!!!!
Dzieki dziewczyny. W ogole masakra taki stres ze szok. :szok: brzuch mnie boli od rana. o 7 jezdzilam, parkowanie tylem rownolegle mi nie wychodzi. :-(Deszcz jak cholera...ehhh tez sobie dzien wybralam.
Mocno trzymam kciuki. Na pewno sobie poradzisz :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry