Agacia82
Mami :)
jak polski tylko, że zakręcany w drugą stroneA jak wygląda ruski termos???????????????![]()

Zartuję, nie wiem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak polski tylko, że zakręcany w drugą stroneA jak wygląda ruski termos???????????????![]()

kochana, bo Ty czasami nie wpadasz rano na forum tylko dopiero w południe, wiec nie chciałam cię tak głosno wołać co by nie obudzic.
A chciec to chce![]()

albo nieeeeeeeeeeeeeee, nie wstydz sie tylko kurierem mi troche prowiantu poweselnego przyslijkochana, bo Ty czasami nie wpadasz rano na forum tylko dopiero w południe, wiec nie chciałam cię tak głosno wołać co by nie obudzic.
A chciec to chce
![]()

To czego sie odzywasz jak nie wiesz!!!!!!!!!!!!!!!jak polski tylko, że zakręcany w drugą strone
Zartuję, nie wiem![]()

A jak wygląda ruski termos???????????????![]()

oki , moze byc herbatka, ważne zebys z nami byłaNo to wybaczam
Tyle , że ja kawy nie pijam to idę sobie herbatkę zrobić oki??![]()

no patrzecie ... jeszcze czegoalbo nieeeeeeeeeeeeeee, nie wstydz sie tylko kurierem mi troche prowiantu poweselnego przyslij![]()
. No ok , nie bede taka 
ollcia ratuj ona mnie wyzywa ... ale ruski termos jest superTo czego sie odzywasz jak nie wiesz!!!!!!!!!!!!!!!![]()

ollcia ratuj ona mnie wyzywa ... ale ruski termos jest super![]()