reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana i ja też mogę Ci przesłać troszkę zimnego białego puchu :-p:-D:-D:-D:-D:-D, a wietrzyska nie zazdroszczę czytałam na necie co się robi w waszych okolicach :-(
dziekuję czekamy:p hahhah

nio naprawde nie ma czego zazdroscic...masakra się dzieje......
Juz wysyłam troszkę śniegowych chmurek ale tylko troszkę gdyz jeszcze sie nie nacieszyłam śniegiem:sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D
Co do latającego dachu to ja już bym się zaczeła obawiać ,myślę że latający dach to juz coś więcej niż latające krzesła na balkonie Agaci:eek::eek::eek::eek::evil::evil::unsure::unsure:
dziekujemy.....:tak:nio nie jest tak zle...ale wiesz hula wszystko nad głową....:sorry:
Oblalam :-(
Jestem zla na siebie bo mialam fajna babke i jakby mnie stres nie zjadł to bym na 100% zdala:zawstydzona/y: Wjechalam na zly pas i przez to wymusilam pierszenstwo:zawstydzona/y:
Oj nie złosc sie.......głowka do góry....zdolna z Ciebie babeczka wiec następny raz bedzie nalezał do Ciebie :tak::tak::tak:

reklama
hehe, to samo u nas, nieważne, że 6lat razem, skonsumowanie musiało być:-D:tak:

aj to wszystko moja wina, za późno z życzeniami wyskoczyłam:-(

nie przejmuj się, następnym razem będzie lepiej

a ja się zapomniałam pochwalić, że nam 4 zębolek wylazł już....mamy w domu chomiczka:tak::-D:-D
No własnie u na 8 lat razem :-D. Powiedział ze jako zona musze spełniać obowiązku małżeńskie :-D

Gratuluję ząbka !

Cyprysiowa, główka do góry, następnym razem będzie lepiej.

Mamusia, udanego wieczorku życze.

Agaciu, ale zazdroszczę tej Waszej nocki poślubnej, ja miałam ponad 10 lat temu:zawstydzona/y:, stara du.. już ze mnie.

Beciaczku, gratuluję ząbka i silnej woli, ja to lewus jestem jeśli chodzi o ćwiczenia i nie chce mi się.

Kanuś, agaciu, łącze sie w wichurze, coś strasznego, pogoda jak z horroru. A moi panowie wybrali sie nad morze oglądać sztorm, a ja się wyleguję w domku z kawką.
Miłego wieczorku, ja juz spadam, bo koleżanka własnie przyszła z córą.

Cyprysiowa, główka do góry, następnym razem będzie lepiej.

Mamusia, udanego wieczorku życze.

Agaciu, ale zazdroszczę tej Waszej nocki poślubnej, ja miałam ponad 10 lat temu:zawstydzona/y:, stara du.. już ze mnie.

Beciaczku, gratuluję ząbka i silnej woli, ja to lewus jestem jeśli chodzi o ćwiczenia i nie chce mi się.

Kanuś, agaciu, łącze sie w wichurze, coś strasznego, pogoda jak z horroru. A moi panowie wybrali sie nad morze oglądać sztorm, a ja się wyleguję w domku z kawką.
Miłego wieczorku, ja juz spadam, bo koleżanka własnie przyszła z córą.
Zazdroszcze ci tych wizyt koleżeńskich :zawstydzona/y:

reklama
Namęczyłam się z odpowiedziami, wysłałam i zniknęły:eek:.

A miałam napisać:
też pamiętam ból po cesarce- drugi raz bym tego bardzo chciała uniknać. W pierwszej dobie miałam problem, żeby w ogóle sie ruszyć.

Cyprysiowa ty piracie drogowy;-). Pierwsze koty... Przynajmniej wiesz, że egzaminator też człowiek. Następnym razem ci się uda.

Ja też nigdy sztormu nie widziałam na żywo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry