reklama

Grudniowe mamusie 2008

Przy okazji udało nam sie upolowac promocje w realu:-D:-D:-D:-Dkupilam jej jezdzik przeceniony z 250 na 99 fishera price i jestem bardzo zadowolona;-);-);-)
Fajniutki ten jezdzil i cena rowniez bardzo przyzwoita:tak:
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Nie wiem jak jest u Was ale u nas zawsze razem z chrztem jest błogosławieństwo rocznych dzieci. Dzisiaj idziemy do parafii, aby wpisać się na listę roczniaków, bo u nas to z 2 miesiące wcześniej trzeba. No i się zastanawiam ile dać kasy. 50zł chyba wystarczy?
Ollciu mysle, ze 50zl spokojnie wystarczy;-)

Aaa i zdroweczka dla wszystkich chorujacych, zwlaszcza mamusiu i Karolinki.

A ja wstalam wlasnie. Filip mi zasnal na panelach, chyba tak sie juz zmeczyl tymi krzykami, wzielam go do lozka i polozylam sie razem z nim. Maly jeszcze spi, a ja zbieram sie powoli, bo jak tylko wstanie jedziemy do miasta. Musze isc do banku cos zalatwic, a Filip do mojej mamy. Do pozniej kochane;-)

reklama
Madzienko a co to za klub?

Ollcia u nas jest tak, że zamawiasz całą msze dla dziecka, i odprawiana jest w intencji dziecka z błogosławieństwem, i też musze iść zamówić, ale mam nadzieję, że ksiądz mnie nie pozna i nie zapyta się dlaczego się nie przyznaliśmy przed slubem ze mamy dziecko. I też daje 50 z l.

Madzienko a co to za klub?

Ollcia u nas jest tak, że zamawiasz całą msze dla dziecka, i odprawiana jest w intencji dziecka z błogosławieństwem, i też musze iść zamówić, ale mam nadzieję, że ksiądz mnie nie pozna i nie zapyta się dlaczego się nie przyznaliśmy przed slubem ze mamy dziecko. I też daje 50 z l.

no a u nas są wszystkie razem: dzieciaczki do chrztu, a później wszystkie roczne idą pod ołtarz i jest błogosławieństwo.
Ale jak Ty dajesz 50zł to ja też zostanę przy tym :tak:

a co to za klub?

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Nie wiem jak jest u Was ale u nas zawsze razem z chrztem jest błogosławieństwo rocznych dzieci. Dzisiaj idziemy do parafii, aby wpisać się na listę roczniaków, bo u nas to z 2 miesiące wcześniej trzeba. No i się zastanawiam ile dać kasy. 50zł chyba wystarczy?

Klub Szcześliwego Maluszka to akcja sieci Tesco za zakup produktow, Pampersa, Bobovity, Fishera Price, Danonkow i jeszcze innych zbieralo sie punkty, ktore pozniej wymieniali na nagrody:tak:

www.klubszczesliwegomaluszka.pl

Madzienko, Julka ma dzisiaj fajny dzień i zaczęło się od poniedziałku, wiec teraz szykuje jej sie cały tydzień prezentowy:-)

Moja ogólnie jest grzeczna, nie mogę narzekac, ale od kilku dni zauważyłam, ze płacze jak tylko ją zostawiam i idę do innego pokoju od razu ryk, jak mnie dogoni to jest już ok:eek:

Klub Szcześliwego Maluszka to akcja sieci Tesco za zakup produktow, Pampersa, Bobovity, Fishera Price, Danonkow i jeszcze innych zbieralo sie punkty, ktore pozniej wymieniali na nagrody:tak:

www.klubszczesliwegomaluszka.pl

ja w tesco bardzo rzadko kupuję, najczęściej w carrefourze ( bo mam pod domem ;-) ), w realu i kauflandzie.

brak slów, co za rodzice :no:

nooo, masakra, przecież dzieci różne widzi-mi-sie mają :no::confused2::eek: gorzej jak mu (jej? ) się odwidzi :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry