reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
O 15? i do której wytrzymujesz?
A robak przed zimnem się w mojej sygnaturce schował.

Kiedyś jadłam jeden posiłek dziennie , wieczorkiem i popijałam browarkiem. Ważyłam wtedy 10/12kg mniej i miałam wysoki cholesterol:-D. Teraz jem rano dwie kanapki , w południe jogurt , o pietnastej obiad i do śniadania mi starcza:-). No i ważę jak słoń, ale chcę drugiego dzidziusia więc muszę o siebie dbać:-).

Też idę za moment spać, bo ten mój miał skończyć pracę o 22 i miałam na niego poczekać, ale jeszcze tam siedzi, to idę spać. Nie będę czekała do niewiadomo kótrej, bo po 6 pobudka:-)

Dobranoc;-)

Czesć kochane moje
Witam sie dopiero teraz, bo w pracy nie miałam netu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, nudziłam sie jak cholerka, bo akurat luźmy dzień dzisiaj był. A po pracy nie miałam czasu, bo zachciało mi sie robić gołąbki i była u mnie siostra i farbowała mi wloski, mam na głowie cappucino:-), chciałam się pochwalic, ale jakoś nie mogę sobie fotki zrobić bo wychodzą mi die brody i się wkurzyłam i pokasowałam:zawstydzona/y::no:

Cyprysiowa gratuluję pracki.
Madzienko, trzymam kciuki za Julcię.
Kanuś, super wiadomosć, cieszę sie razem z Tobą.
Beciaczku, uważaj na to kolanko, zeby znów nie zaczęło boleć, nie forsuj go za szybko.
Fabianku, Lenko, wszytskiego najlepszego.

dziewczyny mam dola:-(Maly kolejny wieczor nie chcial spac i wył, nakrzyczalam na niego a teraz mi z tym zle:-(

Co do pracki to bede pracowac w "centrum bezpieczenstwa drogowego" i bede wisiec na telefonie czyli nic nowego:eek:
Lutus z niania u nas w domu

reklama
hej dziewczynki. Mam ta prace:tak: troche mi zal Lutka:-(

gratulujemy:tak:
O kurcze a ja jeszcze karmię;-)

"Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak":-D;-):-D

Gratuluję i powodzenia w nowej pracy:-)

A ja muszę wam się pochwalić , pierwszy raz w życiu, a mam już troszkę lat na karku, zaczęłam sama i to z własnej woli ćwiczyć:szok::-). No niestety ta oponka sama nie spadnie:no:

zycze determinacji w swoim postanowieniu:tak:
My juz po baseniku, Jula jak zwykle jak rybka w wodzie szalala, teraz na szczescie spi...;-);-);-);-)

Jutro mamy wizyte kontrolna u kardiologa, trzymajcie mocno kciuki zeby nie trzeba byla isc do szpitala:sorry::sorry::sorry::sorry:

trzymamy mocno kciuki bedzie dobrze:tak:

Kana super wiadomosci ciesze sie razem z tobą:tak:

Do góry